EUCERIN HYALURON FILLER HIDRATANTNI BOOSTER 30ML

29.82

Iznimno lagani osvježavajući serum za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu, koji trenutno pruža intenzivnu vlažnost. Ovaj hidratantni booster s trostrukim učinkom ispunjava finije linije, hidrira te istovremeno osvježava Vašu kožu lica.

SMANJUJE PRVE BORE I POVEĆAVA HIDRACIJU DO 24 SATA!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN HYALURON FILLER HIDRATANTNI BOOSTER 30ML

Hidratantni booster s 3x učinkom:

  • HIDRIRA KOŽU
  • ISPUNJAVA KOŽU
  • OSVJEŽAVA LICE
Hidratantni osvježavajući serum za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Izuzetno je lagan i koži trenutno vraća vlažnost i povećava hidraciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda. Nekomedogena formula blagog mirisa odlična je podloga za šminku.

Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.

  • hijaluronska kiselina- sastavni je dio vezivnog tkiva kože, a jedna od njezinih glavnih funkcija jest zadržavanje vlažnosti, ima sposobnost zadržavanja vode u količini do 30 puta većoj od svoje molekularne težine. Također ima i regenerativni učinak, a korist su i njezina antioksidativna svojstva.
  • glicerin – humektant, odnosno pomaže u privlačenju vode i njezinu zadržavanju u koži, te također pomaže u održavanju zaštitne funkcije kože

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da “povećava razinu vlage”, kožu “trenutno hidratizira” i čini je “vidljivo zategnutijom”.

Primjena:

Nanesite kao prvi korak u svakodnevnoj njezi ujutro i navečer nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Nemojte koristiti na području oko očiju.

EUCERIN HYALURON FILLER HIDRATANTNI BOOSTER 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledajte EUCERIN proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica