EUCERIN PH5 BLAGI GEL ZA TUŠIRANJE 400ML

15.11 (113.85 kn)

Blagi gel za tuširanja za čestu upotrebu za suhu kožu sklonu alergijama. Održava prirodne obrambene mehanizme kože i kod čestih tuširanja. Temeljito čisti laganom pjenom blagog mirisa. Ne sadržava alkalne sapune.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN PH5 BLAGI GEL ZA TUŠIRANJE 400ML

Eucerin pH5 blagi gel za tuširanje je blago i učinkovito dnevno sredstvo za čišćenje za suhu i osjetljivu kožu.

  • štiti prirodnu pH vrijednost kože pomažući joj da ojača svoju zaštitnu barijeru
  • 49% je kompatibilniji s ključnim enzimima kože od stardandnih formula
  •  Eucerin pH5 proizvodi pogodni za kožzu pogođenu alergijama

Suha i osjetljiva koža vrlo je podložna okolišnim okidačima, što je čini još osjetljivijom. Eucerin pH5 blagi gel za tuširanje posebno je razvijen s izuzetno blagim surfaktantima za čestu upotrebu na suhoj i osjetljivoj koži. Jedinstveni Eucerin pH sustav ravnoteže formuli pruža optimalnu pH vrijednost za zaštitu prirodnih obrambenih mehanizama kože, očuvanje njezine otpornosti i spriječavanje daljnjeg isušivanja.

Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji s proizvodom za njegu i hidratizaciju iz Eucerin pH5 linije. Svi proizvodi iz linije Eucerin pH5, koja uključuje losione za tijelo, kreme za tijelo i sredstva za čišćenje tijela, klinički i dermatološki dokazano su idealni za dnevno korištenje na suhoj, osjetljivoj i koži sklonoj alergijama. Oni štite kožu od isušivanja i podupiru dugotrajnu hidratizaciju, a kožu čine mekom i glatkom na izgled i na dodir.

Primjena:

Umasirajte gel u kožu. Zapjenit će se kako bi očistio kožu. Može se koristiti prilikom tuširanja i kupanja, onoliko često koliko je potrebno.

EUCERIN PH5 BLAGI GEL ZA TUŠIRANJE 400ML

Pakiranje: 400 ml

Pogledajte ostale proizvode iz linije EUCERIN PH5 u našem web shop-u.

Košarica