EUCERIN ROLL-ON DEZODORANS ZA OSJETLJIVU KOŽU 50ML

11.64 (87.70 kn)

  • Blaga, učinkovita formula
  • 24 h zaštite od znojenja
  • Bez parfema i alkohola
SKU: C004838 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN ROLL-ON DEZODORANS ZA OSJETLJIVU KOŽU 50ML

Štiti iznimno osjetljivu kožu od neugodnih mirisa. Ovaj dezodorans s blagom formulom dokazano štiti od neugodnih mirisa i pogodan je čak i za osobe s osjetljivom kožom ili kožom koja ne podnosi dezodoranse. 

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu ne sadrži potencijalne iritanse poput mirisa, alkohola, konzervansa i boje. Koži vraća prirodnu pH vrijednost. Formula je ispitana i dokazano učinkovita kod osoba s vrlo osjetljivom kožom i atopijskim dermatitisom te kod osoba sklonih alergijama na dezodorans i ekcemima u području pazuha.

Klinička ispitivanja dokazala su 24-satnu učinkovitost u zaštiti od neugodnih mirisa čak i u slučaju alergije na dezodorans, ekcema i atopijskog dermatitisa.

Svojstva: bez mirisa, bez alkohola

Primjena:

Nanijeti ujutro ili navečer poslije tuširanja ili po potrebi.

Upotrebljavajte Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu ako…

Imate vrlo osjetljivu kožu:

Budući da ne sadrži alkohol, boje, konzervanse i mirise, koji mogu dovesti do nadraženosti kože, Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu pomoći će vam čak i u slučaju prijašnjih alergija na dezodoranse

Patite od kožnih oboljenja:

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu ispitan je na osobama koje pate od psorijaze te atopijskog dermatitisa ili ekcema u području pazuha.

Isprobajte drugi proizvod ako Vam je koža vam je oštećena i nadražena ili ste alergični na neki od sastojaka.

Jako se ili prekomjerno znojite:

U tom slučaju isprobajte Eucerin intenzivni sprej protiv jakog i prekomjernog znojenja ili Eucerin Roll-on dezodorans protiv jakog znojenja.

Svi sastojci: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, PEG-8, Trisodium EDTA, Citric Acid, Glyceryl Caprate, Lanolin Alcohol, Diammonium Citrate, Bisabolol, BHT

EUCERIN ROLL-ON DEZODORANS ZA OSJETLJIVU KOŽU 50ML

Pakiranje: 50 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/eucerin/

Košarica