EUCERIN HYALURON FILLER VITAMIN C BOOSTER 8ML

20.39

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A za sve tipove kože.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN HYALURON FILLER VITAMIN C BOOSTER 8ML

Anti-age serum s vitaminom C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A.

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled.

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, likokalkon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na koži.

Među ostalim kliničkim i dermatološkim istraživanjima, provedeno je istraživanje Proizvod u primjeni (PiU)1 s uzorkom od 140 žene u dobi od 35 do 55 godina. Nakon jednog tjedna i četiri tjedna redovite uporabe, ispitanicu su prijavili sljedeće rezultate:

Nakon 7 dana Nakon 4 tjedna
Koža izgleda obnovljeno 99% 100%
Poboljšava mekoću kože 99% 100%
Pruža mladenački izgled kože 98% 100%
Pruža svjež izgled kože 98% 100%
Zaglađuje kožu 97% 100%
Čini kožu zategnutijom 97% 99%
Ispunjava bore 83% 100%

Eucerin Hyaluron-Filler Booster s vitaminom C, hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A testiralo je 100 korisnika Eucerin njege. Saznajte njihove dojmove ovdje!

Svojstva

  • nekomedogeno
  • blag miris
  • odlična podloga za šminku

Primjena:

Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativna ambalaža omogućuje jednostavnu aktivaciju prilikom prve primjene.

1. korak:  Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren

2. korak:  Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju

3. korak: Protresite Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C

4. korak:  Uklonite poklopac vitamina C

5. korak:  Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice

EUCERIN HYALURON FILLER VITAMIN C BOOSTER 8ML

Pakiranje: 8 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/eucerin/

Težina 0.5 kg
Košarica