IMMUNILFLOR KAPSULE ESI A30

11.50

Dodatak prehrani s ljekovitim biljem, cinkom, vitaminom C i kulturama mikroorganizama. Sinergijskim djelovanjem sastojaka osnažuje obrambenu funkciju organizma, te pomaže kod smanjenjenja iscrpljenosti. Koristiti prije zime kada je potrebno ojačati organizam, te u vrijeme prehlade i gripe.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

IMMUNILFLOR ESI KAPSULE A30

IMMUNILFLOR® kapsule koriste se za održavanje prirodne obrambene funkcije organizma te za smanjenje umora i iscrpljenosti. Kapsule sadrže optimalnu kombinaciju tindaliziranih kultura ukupno četiri vrste mliječno-kiselih bakterija u obliku stabilnih spora, ekstrakte biljnih vrsta, cink i vitamin C.

  • Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.
  • Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.
  • Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Grimizna ehinacea pomaže održavanju prirodne obrambene funkcije organizma.

Ove kapsule se koriste kao dodatak dijetetskim mjerama za obogaćivanje prehrane u hladno i vlažno vrijeme, kada su virusi osobito aktivni, a organizam zbog slabijeg imuniteta, umora i iscrpljenosti skloniji različitim infekcijama dišnog sustava. Proizvodi s ekstraktom ehinaceje koriste se intermitentno (u kurama od po dva tjedna, nakon čega je potrebno napraviti stanku, u trajanju najmanje dva tjedna).

Doza od 1 kapsule sadrži:
• suhi ekstrakt nadzemnih dijelova purpurne ehinaceje (Echinacea purpurea L. Moench) 120 mg, od toga ukupni polifenoli 4,8 mg
• suhi ekstrakt kore mačje šape (Uncaria tomentosa Wild ex. Schult DC) 50 mg, od toga alkaloidi 1,5 mg
• suhi ekstrakt purpurne ehinaceje (Echinacea purpurea L. Moench) 30 mg, od toga cikorijska kiselina 0,6 mg
• suhi ekstrakt korijena uskolisne ehinaceje (Echinacea angustifolia radice DC) 20 mg, od toga ehinakozidi 0,8 mg
vitamin C 80 mg (100% PU)
cink 10 mg (100% PU)
• mješavina 4 soja tindaliziranih mliječno-kiselih bakterija (kultura mikroorganizama) ukupno 2 milijarde spora, koja se sastoji od sljedećih sojeva: Lactobacillus casei (HA-108), Lactobacillus acidophilus (HA-122), Lactobacillus plantarum (HA-119) i Streptococcus thermophilus (HA-110)

(PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle)

*Broj rješenja Ministarstva zdravstva RH: KLASA: UP/I-541-02/16-01/175, URBROJ: 534-07-2-1-1/1-17-3 od 02.08.2017.

Napomene i upozorenja:

Ekstrakt ehinaceje može imati učinak na moduliranje imuniteta, zbog toga se ne preporučuje kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti i HIV-a. Ekstrakt mačje šape se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uporabe:
Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz jutarnji obrok i popiti s vodom. Nakon 2 tjedna napraviti stanku od nekoliko dana.

IMMUNILFLOR ESI KAPSULE A30

Količina: 30 kapsula u blisteru

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije IMUNITET u našoj interenetskoj ljekarni.

 

Težina 0.5 kg
Košarica