ALOE VERA ESI SOK MED BOROVNICA 1000ML

23.75

Dodatak prehrani za poticanje imuniteta organizma ugodnog okusa meda i borovnice. Doprinosi pročišćenju organizma na prirodan način te blagotvorno djeluje na probavne procese. Obogaćuje prehranu hranjivim sastojcima i potiče metabolizam.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ALOE VERA ESI SOK MED BOROVNICA 1000ML

ALOE VERA ESI® SOK od lista prave aloje obogaćen medom i sokom od plodova borovnice.

Tekući dodatak prehrani koji sadrži unutarnji dio lista prave aloje (Aloe barbadensis Miller) odnosno aloe gel. Ova sirovina dobivena je zahtjevnim načinom proizvodnje, bez sastojaka kore. Za poboljšanje okusa proizvod je obogaćen medom i koncentriranim sokom od plodova borovnice.

Ispitivanja su potvrdila da aloe gel iz unutarnjeg dijela lista prave aloje ima povoljan učinak na detoksikaciju te da opskrbljuje organizam brojnim hranjivim sastojcima. Zbog toga se koristi u okviru dijetetskih mjera, za obogaćivanje svakodnevne prehrane.

Doza od 75 ml sadrži:
• sok od lista prave aloje bez sastojaka kore (Aloe barbadensis Miller, gelum sine cute) 70,50 ml, od toga količina polisaharida najmanje 525 mg
• koncentrirani sok od plodova borovnice (Vaccinium myrtillus) 195 mg
• livadni med

*Datum obavijesti Ministarstva zdravstva RH: 24.07.2013.

Napomene i upozorenja:

Neotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja i prve primjene čuvati u hladnjaku te utrošiti u roku od mjesec dana. Primjena aloe gela od parenhima lista Aloe barbadensis Miller u dodacima prehrani nema ograničenja. Unatoč tome, ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 7 godina.
Proizvod sadrži med.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Primjena:

Razrijediti 1 mjericu napitka (25 ml) u 200 ml vode. Uzimati 1 do 3 puta na dan, uz obrok ili nakon obroka. Količinu odmjeriti priloženom mjericom na zatvaraču. Prije upotrebe protresti bocu.

ALOE VERA ESI SOK MED BOROVNICA 1000ML

Pakiranje: 1000 ml

Pogledajte sve ESI proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica