ORTISAN FORTE TABLETE ZA PROBAVU A12

10.45

Ortisan forte dodatak je prehrani u obliku tableta koji sadrže smokvu, rabarbaru, tamarind i kim. Olakšavaju pražnjenje crijeva, doprinose normalnom radu crijeva i  smanjuju nadutost.

SKU: C011175 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ORTISAN FORTE TABLETE ZA PROBAVU A12

  • Rabarbara pomaže u olakšavanju pražnjenja crijeva
  • Smokve doprinose normalnoj funkciji crijeva
  • Tamarind potiče pražnjenje crijeva
  • Kim pomaže smanjenju nadutosti

Puno stresa, malo tjelesne aktivnosti, česta putovanja, nedovoljno zdrava prehrana česti su uzrok usporenog rada probavnog sustava što se očituje u čestim zatvorima i napuhanosti te težini u crijevima. Svi navedeni simptomi otežavaju naše cjelokupno funkcioniranje.

Sastojci: suhi ekstrakt korijena kineske rabarbare standardiziran na rein (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill; povećivači volumena: mikrostalična celuloza; guma arabika – 633mg/tableti); suhi ekstrakt ploda kima (Carum carvi L. – 50mg/tableti); guar guma (Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub.- 18,6mg/tableti); tvari za poliranje: hidroksipropil celuloza, hidroksipropilmetil celuloza; tvar protiv zgrudnjavanja: manezijeve soli masnih kiselina; suhi ekstrakt pulpe tamarinda (Tamarindus indica L. – 5mg/tableti); plod smokve u prahu (Ficus carica L. – 5mg/tableti);bojilo: bakreni klorofilin.

Ne preporuča se trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladića, kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije i osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.

Ortisan forte tablete namjenjene su za odrasle i djecu stariju od 12 godina te se mogu uzimati uz ostale lijekove. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Primjena: 

Navečer popiti 1 tabletu s velikom čašom vode.

ORTISAN FORTE TABLETE ZA PROBAVU A12

Pakiranje: 12 tableta

Pogledaj sve proizvode kategorije PROBAVA.

Težina 0.5 kg
Košarica