AVENT ŠTITNIK ZA BRADAVICE SILIKONSKI SMALL 15MM

12.94

Pomoć kod dojenja kada imate problema s bradavicama ili beba ne može dohvatiti bradavicu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AVENT ŠTITNIK ZA BRADAVICE SILIKONSKI SMALL 15MM

Štitnici za bradavice oblikovani su kako bi vam pomogli dojiti kada imate problema s bradavicama ili beba ne može dohvatiti bradavicu. Iznimno tanak štitnik za bradavicu u obliku leptira bebi omogućuje kontakt s dojkom i pomaže pri povezivanju tijekom dojenja.

  • Pomaže vam da dojite duže i ugodnije

Štitnike za bradavice dizajnirali smo kako bismo bebama pomogli s početnim poteškoćama prilikom dojenja i kako bismo vama pomogli da dojite duže*. Majkama s ravnim ili uvučenim bradavicama i bebama koje ne sisaju dovoljno jako ili imaju poteškoća s usnom šupljinom štitnik za bradavice pruža oblik bradavice za olakšano dojenje te omogućava uspostavljanje i održavanje ispupčenja bradavice u pauzama između dojenja.

  • Lako zahvaćanje za bebu i ugodno na koži

Štitnici za bradavice odlično će vam poslužiti i ako vam treba dodatna kontrola protoka mlijeka ili bebi nedostaje snage. Tri rupe na vrhu štitnika mogu pomoći u kontroli brzine protoka u slučaju ako iz dojke curi previše mlijeka. Tako beba može piti mlijeko svojim tempom.

  • Oblik omogućuje kontakt s kožom

Izuzetno tanak oblik leptira štitnika za bradavice omogućava kontakt s kožom djeteta. Zahvaljujući obliku, u dodir s dojkom ne dolazi samo nos, već i brada, tako da beba može mirisati majku i dodirivati joj kožu. Jednostavno centrirajte štitnik preko bradavice kako bi beba mogla pravilno obuhvatiti čitavu areolu. Uživajte u povezivanju sa svojom bebom, a istovremeno štitite bradavice.

  • Zaštita bolnih bradavica

Štitnici za bradavice dizajnirani su tako da pružaju zaštitu osjetljivim, ispucanim ili bolnim bradavicama. Smanjuju trljanje i rastezanje bradavica tijekom dojenja kako biste svoju bebu mogli udobno dojiti.

  • Male (15 mm)

Štitnici za bradavice dolaze u dvije veličine. Mali štitnici odgovaraju promjerima bradavica od 12 mm, a srednji bradavicama do 21 mm. Kako biste utvrdili svoju veličinu, udobno se smjestite i postavite jedan prsten preko bradavice. Okrenite štitnik udesno i uvucite bradavicu u tunel. Zatim raširite bazu štitnika preko areole. Ako između bradavice i silikona ima 2 mm razmaka, štitnik vam pristaje. Savjet: Veličine se temelje na bradavicama, a ne areolama. Niste sigurne? Zatražite pomoć zdravstvenog stručnjaka.

AVENT ŠTITNIK ZA BRADAVICE SILIKONSKI SMALL 15MM

Pakiranje:

  • Štitnici za bradavice od 15 mm 2 kom.
  • Higijenska kutijica za nošenje 1 kom.

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/avent/

Težina 0.5 kg
Košarica