AVENT BOČICA NATURAL RESPONSE AIRFREE 125ML

13.33

Sisač Natural Response s AirFree umetkom podržava bebin prirodni ritam sisanja, gutanja i disanja. AirFree ventilacijski otvor dizajniran specijalno da drži zrak podalje od trbuščića bebe i tako daje dodatnu zaštitu od kolika, nadutosti i refluksa.

Sisač protoka 2, za bebe od 0+ mjeseci.

SKU: C011998 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AVENT BOČICA NATURAL RESPONSE AIRFREE 125ML

Model SCY670/01

  • ZA NOVOROĐENČAD
  • SMANJENJE PROBLEME S HRANJENJEM
  • SMANJUJE POJAVU KOLIKA, NADUTOSTI I REFLUKSA
  • ŠIROK, MEKAN I FLEKSIBILAN SISAČ OPONAŠA DOJKU
  • PRUŽA MIRNO, UDOBNO HRANJENJE
Dizajniran da smanji probleme s hranjenjem i protiv kolika!

AirFree ventilacijski umetak dizajniran je za dodatnu zaštitu od problema s hranjenjem sprječavajući ulazak zraka u trbuščić bebe tijekom hranjenja u uspravnom položaju.

Sisač Natural Response ispušta mlijeko kada beba aktivno pije – prati bebin prirodni ritam hranjenja i omogućuje jednostavno kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu. Sisač ima jedinstven otvor koji ispušta mlijeko samo kada beba aktivno pije. Kada zastane da proguta i udahne, protok mlijeka se pauzira.

Sisač bez kapanja sprječava prolijevanje – otvor na sisaču dizajniran je da ispušta mlijeko samo dok se beba hrani i time sprječava gubitak mlijeka.

Jednostavan za držanje čak i malim rukama – ergonomsku bočicu lako je uhvatiti pod bilo kojim kutom za maksimalnu udobnost tijekom hranjenja.

Jednostavno korištenje, brzo čišćenje i sastavljanje – široko grlo bočice olakšava punjenje i čišćenje. Mali broj dijelova omogućava brzo i jednostavno sastavljanje jer se ventilacijski umetak AirFree sastoji od jednog dijela.

Kompatibilnost s cijelim Philips Avent asortimanom

Miješajte i usklađujte naše izdajalice, bočice i dijelove čašice te kreirajte proizvod koji vam odgovara kada vam treba. Bočice Natural Response razlikuju se od bočica sa slobodnim protokom, a baš kao i kod dojenja, potrebno je nekoliko pokušaja da bude sve kako treba. Odaberite odgovarajuću brzinu protoka sisača za vašu bebu, svi sisači Natural Response izrađeni su od mekanog silikona.

Philips Avent bočice i sisač Natural napravljeni su od materijala koji ne sadrži BPA.

AVENT BOČICA NATURAL RESPONSE AIRFREE 125ML

Pakiranje: 1 komad

Pogledajte AVENT proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica