LA ROCHE-POSAY LIPIKAR LIGHT BALZAM AP+M 200ML

Naša najniža cijena: 21.65
Akcijska cijena: 17.32

Iznimno lagani balzam za njegu, formuliran za djecu i odrasle s vrlo suhom kožom sklonom atopiji i kožom sklonom alergiji. Djeluje umirujuće na kožu, protiv češanja i ponovne pojave upale kože.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR LIGHT BALZAM AP+M 200ML

Novi LIPIKAR Baume LIGHT AP+M trenutno umiruje kožu sklonu atopiji, redovitom upotrebom dugotrajno uravnotežuje mikrobiom kože. Formulirano za bebe, djecu i odrasle s vrlo suhom kožom sklonom atopiji i alergijama.

  • hrani kožu i obnavlja kožnu barijeru
  • trenutno umiruje kožu i smanjuje osjećaj svrbeži
  • prorjeđuje akutna stanja kod suhe kože 
  • učinkovito sprječava povratak pogoršanja stanja kože

LIPIKAR Baume AP+M LIGHT BALZAM ima laganu teksturu koja se brzo upija, nemasna je i neljepljiva na koži. Primjena je praktična čak i na dijelove kože koji su prekriveni dlačicama te u vrućim i vlažnim klimatskim uvjetima. S termalnom vodom La Roche-Posay.

  1. NIACINAMID – umirujući aktivni sastojak koji pomaže ublažiti osjećaj svrbeža i obnoviti lipidnu barijeru kože
  2. SHEA-MASLAC – ključni sastojak svih LIPIKAR formula, poznat je po svojoj sposobnosti obnavljanja hidrolipidnog sloja kože s pomoću koži srodnih lipida
  3. AQUA POSAE FILIFORMIS  – specijalni aktivni kompleks za ponovno uspostavljanje ravnoteže mikrobioma kože, nevidljivog živućeg ekosustava kože, ograničavajući razmnožavanje i otpornost stafilokoka koji sudjeluju u nastanku atopije

Cilj La Roche-Posaya je značajno poboljšati svoj ekološki otisak smanjenjem upotrebe plastike za pakiranja proizvoda. Lipikar Baume Light AP+M sada dolazi u ekološkoj tubi. Nova generacija pakiranja uključuje karton s certifikatom FSC (iz šuma kojima se održivo upravlja). Ovaj materijal ima jedan od najnižih ugljičnih otisaka kada je riječ o tubama kozmetičkih proizvoda. Za njihovu se proizvodnju upotrebljava 60 % manje plastike u usporedbi s prosječnom plastičnom tubom i 16 % manje plastike u usporedbi s prethodnom tubom Lipikar balzama, koja je već sadržavala manji udio plastike.

Primjena: 

Nanijeti na lice i tijelo svakodnevno nakon čišćenja.

Za optimalno tretiranje atopijskog dermatitisa balzam koristiti uz nježne proizvode bez sapuna koji obnavlja lipide kao što je LIPIKAR sindet ili ulje za kupanje AP+ kao sredstvo za pranje kože.

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR LIGHT BALZAM AP+M 200ML

Količina: 200 ml

Pogledaj sve LA ROCHE-POSAY proizvode linije LIPIKAR.

Težina 0.5 kg
Košarica