LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BALZAM AP+M 400ML

28.55

LIPIKAR Baume AP+M balzam za tijelo vraća ravnotežu mikrobiomu kože i trenutno umiruje kožu. Formulirano za bebe, djecu, odrasle s vrlo suhom kožom sklonom ekcemima ili alergijama. Hrani kožu i obnavlja njenu barijeru.

Djeluje protiv svrbeža na koži sklonoj atopiji!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BALZAM AP+M 400ML

  • TRENUTNO UMIRUJE KOŽU
  • PROTIV SVRBEŽA KOD SUHE KOŽE
  • SPRJEČAVA POVRATAK POGORŠANJA
  • VRAĆA RAVNOTEŽU MIKROBIOMU KOŽE

LIPIKAR Baume AP+ M balzam formuliran je za bebe, djecu i odrasle s vrlo suhom kožom sklonom ekcemima ili alergijama. Ekskluzivna tehnologija AP+M uravnotežuje mikrobiom ograničavajući razmnožavanje i otpornost stafilokoka koji sudjeluju u nastanku atopije. Svakodnevna primjena balzama prorjeđuje faze izražene suhoće i djeluje protiv ponovnog pogoršanja stanja kože. Brzo se upija olakšavajući i ubrzavajući dnevnu rutinu. Nemastan je i neljepljiv.

LIPIKAR Baume AP+M krema za suhu kožu vraća ravnotežu mikrobiomu kože, a zbog njegove djelotvornosti vraćanja simptoma upale su rjeđa. Dermatolozi ga preporučuju upravo zbog njegove učinkovitosti na suhoj koži sklonoj atopiji i utjecaja na poboljšanje kvalitete života. Prikladan je i za ljude podvrgnute onkološkoj terapiji.

Znanstvena istraživanja mikrobioma su omogućila stvaranje ovog balzama za njegu kože koji ima trenutni i dugotrajni učinak na koži uravnotežujući mikrobiom kože, smanjujući svrbež i čineći kožu hidratiziranom i mekom, čak i kod novorođenčadi..

Primjena:
  1. Nanijeti balzam na lice i tijelo jednom dnevno.
  2. Za bolje rezultate očistite kožu nježnim proizvodom bez sapuna kao što je LIPIKAR sindet ili LIPIKAR ulje za tuširanje.
  3. Nanosite LIPIKAR Stick AP+ tijekom dana prema potrebi za smirivanje svrbeža i suhoće.

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BALZAM AP+M 400ML

Pakiranje: 400 ml

Pogledajte LRP proizvode linije LIPIKAR u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica