SKINTEGRA SOLAR I FLUID SPF30 50ML

29.07

Hidratantni dnevni fluid za visoku zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja (UVA + UVB) koji djeluje zaštitno protiv fotostarenja kože. Njeguje, zaglađuje i omekšava kožu.

Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i reaktivnu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SKINTEGRA SOLAR I FLUID SPF30 50ML

 • fina emulzija za dugotrajnu i konzistentnu fotoprotekciju
 • održava hidrataciju i barijernu funkciju kože
 • štiti od oštećenja kože uzrokovana izlaganjem suncu
 • njeguje, zaglađuje i omekšava kožu

Namijenjen je svim tipovima kože, uključujući osjetljivu i reaktivnu, na kojoj pokazuje visoki nivo podnošljivosti. Tekstura je vrlo ugodna i brzoupijajuća na koži. Ne ostavlja bijeli film i težak osjećaj na koži.

Solar I sadrži sigurne i fotostabilne organske filtere koji štite od zračenja iz spektra UVA, UVB, infracrvene (koju emitiraju i elektronički uređaji) te vidljive svjetlosti. Pet filtera najnovije generacije koji zajedničkim djelovanjem upijaju, raspršuju i reflektiraju UV zračenje su Tinosorb S, Tinosorb M, Uvinul A Plus granular, Uvinul T150 i Eusolex OS. Uz kombinaciju probranih antioksidansa i super-ovlaživača (zeleni čaj, dva oblika vitamina E, betain i pantenol), Solar I sadrži i inovativnu molekulu ektoin.

 • Ektoin je ekstremolit, svestrana aminokiselina s fotozaštitnom funkcijom, idealna za regeneraciju osjetljive i dehidrirane kože.
 • Pantenol i betain djeluju umirujuće i higroskopno, vežući vlagu na sebe i sprječavajući njezino istjecanje iz kože.
 • Visoki postotak ekstrakta zelenog čaja inhibira stanično oštećenje uzrokovano djelovanjem slobodnih radikala u koži, te ima intenzivni protuupalni učinak kod upalnih stanja poput akni.

Skintegra Solar I je prijanjajuća emulzija namijenjena dugotrajnoj fotoprotekciji i zato ju je na kraju dana potrebno temeljito odstraniti s kože.

Primjena:
 1. U jutarnjoj njezi nanijeti ravnomjerno na čisto lice kao samostalni proizvod ili nakon uobičajene rutine njege.
 2. Na normalnoj do masnoj koži Solar I se može koristiti kao samostalan hidratantni proizvod.
 3. Za suhu i vrlo suhu kožu preporučujemo Solar I kao završni korak u njezi.
 4. Zbog prijanjajuće prirode UV-zaštitnih filtera, uvečer je potrebno dobro očistiti kožu.  Sugerira se Atomic, uljni odstranjivač koji odlično rastapa čak i vodootporne kreme sa zaštitnim filterima.

SKINTEGRA SOLAR I FLUID SPF30 50ML

Pakiranje: 50 ml, neprozirna airless bočica

Pogledaj sve SKINTEGRA proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica