SKINTEGRA AMPHIBIAN GEL ZA ČIŠĆENJE 200ML

15.80

Izuzetno nježni gel za čišćenje lica koji neće isušiti niti iritirati kožu. Tekstura mu je skliska, vodeno-gelasta i dizajnirana da se s minimalnom količinom proizvoda postigne maksimalni učinak čišćenja.

Uklanja svu prljavštinu, sebum i šminku.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SKINTEGRA AMPHIBIAN GEL ZA ČIŠĆENJE 200ML

  • gel za čišćenje koji nježno čisti kožu bez isušivanja i iritacije
  • odstranuje svu prljavštinu, sebum i šminku
  • optimiziran za korištenje na upalama sklonoj i osjetljivoj koži
  • tekstura gela je vodeno-gelastai i skliska
  • supernježna pjenica skida sve nečistoće

Skintegra Amphibian gel za umivanje namijenjen je normalnoj do masnoj koži zbog toga što takve kože preferiraju gelastu (naspram uljaste ili kremaste) teksturu. Iznimno je  blag i nježan, te se može primjenjivati i na suhoj koži ukoliko vam odgovara gelatsa Ova formulacija s lakoćom odstranjuje površinske nečistoće pomno odabranom kombinacijom tenzida i hidratizirajućih agensa koji usporavaju transepidermalni gubitak vlage. U kontaktu s vodom, Amphibian se pretvara u supernježnu pjenicu koja klizi po koži i s lakoćom odstranuje egzogenu prljavštinu, sebum i makeup.

Blago ali temeljito čišćenje lica osnovni je preduvjet za optimalno funkcioniranje zdrave kože. Stoga je odabir idealnog sredstva za svakodnevno čišćenje osjetljive kože lica vrlo bitan dio njege.  Amphibian gel je baziran je na blagim, dermalno kompatibilnim amfoternim i aminokiselinskim tenzidima koji nježno čiste kožu bez isušivanja i iritacije. U njegovoj formulaciji udio tenzida manji je od udjela hidratacijskih agensa što je rijetkost među proizvodima s istom funkcijom. Dakle u proizvodu nisu prisutni agresivni tenzidi, SLS i SLES, astringenti, sapuni, alkohol niti abrazivne čestice što ovaj gel za čišćenje čini veoma blagim.

  • Betain i bisabolol umiruju i štite hidrolipidnu barijeru.
  • Kompleks minerala (Cu – Zn + Mg) pomaže održati strukturalni integritet kod oštećene, inficirane i upaljene kože (akne, dermatitis, iritacije).

Amphibian je formuliran bez dodatka parabena, parfema, alkohola, sintetskih bojila i drugih iritansa te dolazi u higijenskoj ambalaži s pumpicom.

Proizvod je pH balansiran (5.5) i optimiziran za korištenje na upalama sklonoj i osjetljivoj koži.

Primjena:
  1. Očistiti lice Amphibianom samostalno ili nakon odstranjivanja šminke Atomicom kao drugi korak čišćenja.
  2. Dobro isprati i odmah nastaviti s nanošenjem omiljenih ekfolijanata, seruma i krema.

SKINTEGRA AMPHIBIAN GEL ZA ČIŠĆENJE 200ML

Pakiranje: 200 ml, higijenska ambalaža s pumpicom

Pogledaj sve SKINTEGRA  proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica