SKINTEGRA INFRARED SERUM 30ML

22.43

Koncentrirani, umirujući serum za svaki tip kože, a naročito osjetljivu kožu sklonu upalnim procesima i iritacijama. Rezultat primjene je hidratizirana i umirena koža, te ojačana kožna barijera.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SKINTEGRA INFRARED SERUM 30ML

  • intenzivno hidratizira i umiruje kožu
  • za osjetljivu kožu sklonu upalnim procesima i iritacijama
  • smiruje simptome upale i korigira nepravilnosti na koži

Ovaj proizvod ima laganu, hidratantnu teksturu koju je jednostavno uklopiti u postojeću rutinu. Ne masti niti doprinosi osjećaju težine na koži, već dubinski vlaži, instantno umiruje i suzbija nelagodu povezanu s upalom kože. Široki spektar djelovanja duguje izvanrednom kompleksu sastojaka:

  1. derivatu azelaične kiseline koja dubinski hidratizira i čini kožu elastičnom, istovremeno djelujući smirujuće, omekšavajuće i posvjetljujuće (10%)
  2. vitaminima B3 (niacinamidu) i B5 (pantenolu) te ektoinu, ekstremolitu koji jača zaštitnu barijeru kože i regenerira fotooštećenja
  3. kompleksu biljnih sastojaka: ekstraktima zobi, sjemenki grožđa, sladića, Centelle asiatice i madecassosidea koji kožu štite antioksidativnim učinkom, dodatno umiruju i djeluju protiv nepravilnosti

Posebno preporučljiv kod dermatoza poput rozaceje i akni koje prati narušena hidrolipidna barijera kože te se uslijed tog disbalansa javljaju simptomi upale poput ljuskanja epiderme, svrbeža, crvenila i upalnih procesa.

Uloga seruma je potporna i reparativna te se može koristiti dva puta dnevno kao korak poslije čišćenja, a prije nanošenja kremastih tekstura i UV zaštitnih proizvoda. Već nakon kraćeg perioda korištenja na osjetljivoj i nepravilnostima sklonoj koži primjetan je zdraviji izgled – manja sklonost izbijanjima i crvenilu, otpornija barijerna funkcija i svježina koja proizlazi od poboljšane funkcije kože.

Infrared serum je formuliran bez dodatka parabena, mirisa, alkohola, sintetskih bojila i drugih iritansa.

Kako kombinirati Infrared serum?

Kod izrazito osjetljive, upaljene, netolerantne i neotporne kože preporučljivo je kombiniranje Infrared seruma s drugim proizvodima iz ružičaste linije, ovisno o tipu i stanju kože. Kod normalne do masne i osjetljive kože, Infrared je poželjno koristiti uz Spectru, a kod normalne do suhe kože može se kombinirati s ÚNAom. Kod akni, poželjno je kombiniranje Infrareda s proizvodima na bazi salicilne kiseline (Clarion i Hybrid).

Koja je razlika između SPECTRE I INFRAREDA? Spectra i Infrared nisu slični proizvodi, iako oba njeguju osjetljivu kožu. Spectra je kremasta, bogatija serumska emulzija bazirana na ključnim sastojcima poput shea maslaca, vitamina B12, kofeina, resveratrola i zelenog čaja. Infrared je puno lakše, vodenaste teksture i sačinjen od vodotopivog derivata azelaične kiseline, ektoina, niacinamida, Centelle asiatice i zobi. Jedini ključni zajednički sastojak u ova dva proizvoda je pantenol – jedan od najpoznatijih sastojaka u njezi osjetljive kože.

Primjena:

Nanijeti jednom do dvaput dnevno, idealno na vlažnu kožu, te po potrebi završiti njegu kremom ili serumskom emulzijom.

SKINTEGRA INFRARED SERUM 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledaj sve SKINTEGRA proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica