SKINTEGRA NARO ULJNI BOOSTER 30ML

11.81 (88.98 kn)

Uljni booster kao dodatak drugim uljima i emulzijama ili za samostalnu upotrebu

  • Svi tipovi kože, uključujući osjetljivu i reaktivnu
  • Specifikacija: 100% biljni skvalan (iz maslinovog ulja)
  • Miris i tekstura: brzoupijajuća i lagana uljna tekstura, bez mirisa
SKU: C002692 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SKINTEGRA NARO ULJNI BOOSTER 30ML

100% biljni skvalan

Skvalen je prirodno prisutna komponenta ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću kože. Koža je manje jedra, pojačano isušena i beživotna. Skvalan je tada poželjno nadomjestiti koži jer je on na (sebumu bioidentičan) način vlaži i hrani te omekšava. Uz to oprksrbljuje je dodatnim esencijalnim masnim kiselinema i antioksidativnim učinkom.

SKINTEGRA NARO Svojstva:

Skvalan u proizvodu Naro deriviran je kao komponenta iz maslinovog ulja te je od samog maslinovog ulja različit po tome što nema težak finiš na koži. Također nema karakterističan miris maslinovog ulja niti pridonosi začepljenim porama te je stoga idealan za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i one sklone nepravilnostima. Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, skvalan pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave hidrolipidne barijere kože.

Skvalan deriviran iz maslinovog ulja od klasičnih je ulja različit i po tome što je izuzetno stabilan i kemijski slabo reaktivan. Znamo da oksidirana ili užegla ulja imaju iritativni potencijal. Proizvod je potpuno prirodan, bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa, te se nalazi u staklenoj ambalaži.

Primjena:

1-2 kapi Nara nanijeti samostalno na vlažno lice ili umiješati u serum (gel, kremu) jednom do dvaput dnevno.

Pakiranje: Staklena neprozirna bočica s pipetom, 30ml

SKINTEGRA NARO ULJNI BOOSTER 30ML

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/skintegra/

Košarica
Scroll to Top