EUCERIN SUN PHOTOAGING CONTROL FLUID SPF50 50ML

28.63

Anti-Age krema s visokim faktorom za zaštitu kože lica od sunca, pogodna za sve tipove kože. Štiti od opeklina i fotooštećenja kože. Vidljivo smanjuje bore na licu i dekolteu.

Dugotrajan mat završni učinak.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN SUN PHOTOAGING CONTROL FLUID SPF50 50ML

  • osigurava intenzivnu hidrataciju
  • štiti stanice od slobodnih radikala
  • štiti od opeklina i oštećenja uvjetovanih djelovanjem sunca
  • vidljivo umanjuje znakove fotostarenja
  • umanjuje pojavu bora i finih linija
  • ima ugodnu, laganu teksturu, brzo se upija i ostavlja mat učinak

Formula kombinira dvije najnovije tehnologije osiguravajući superiornu zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, poput staračkih pjega, i intenzivnu hidrataciju kako bi vidljivo smanjila nastanak bora na licu i dekolteu.

Stvorena posebno za kožu lica, formula pruža visoko do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS) te anti-age djelovanje hijaluronske kiseline. Biološka zaštita stanica proizlazi iz kombinacije antioksidantske gliciretinične kiseline koja podržava mehanizme kože za DNK zaštitu i obnovu, te licochalcona A, moćnog antioksidansa koji kožu štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Kako bi umanjila pojavu bora i finih linija, formula sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline – nisko i visoko molekularnu – koja učinkovito i intenzivno hidratizira kožu lica. Njezin visoko učinkovit fotostabilan UVA/UVB sustav filtera usklađen je sa zahtjevima EU i Cosmetics Europe.

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži.

Primjena:

Nanesite ujutro poslije, ili umjesto svog redovitog proizvoda za dnevnu njegu. Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za njegu lica. Vaša koža odmah je zaštićena od sunca – nije potrebno čekanje.

EUCERIN SUN PHOTOAGING CONTROL FLUID SPF50 50ML

Količina: 50 ml

Pogledajte sve EUCERIN proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica