BIOVITALIS FLUID ZA PRANJE KOŽE SKLONE ATOPIJI 250ML

10.99

Nježno sredstvo za pranje vrlo suhe kožu sklone atopiji koje mogu koristiti bebe, djeca i odrasli na licu, tijelu i kosi.

Čisti kožu bez isušivanja i ostavlja ju umirenom.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIOVITALIS FLUID ZA PRANJE KOŽE SKLONE ATOPIJI 250ML

Za pranje vrlo suhe kože i kože sklone atopijskom dermatitisu.

  • nježno sredstvo na bazi sindeta
  • čisti kožu bez isušivanja
  • kožu postaje umirena i meka

Fluid se može koristiti na čak 3 načina: kao umirujuća kupka, kao šampon za kosu i kao gel za tuširanje.

BIOVITALIS® Fluid je dermatološki ispitan proizvod, razvijen za pranje i čišćenje vrlo suhe kože i kože opterećene atopijskim dermatitisom. Umjesto sapuna sadrži sindet koji kožu čisti nježno i ne isušuje ju. pH sindeta se prilagođava pH vrijednosti kože i ima znatno manji iritativni potencijal u odnosu na sapune. Fluid je obogaćen ekstraktom zobi zbog čega dodatno njeguje i umiruje suhu i osjetljivu kožu. Koža postaje umirena, nježna i meka. Može se koristiti za pranje nježne i osjetljive kože od rođenja nadalje, kao i u odrasloj dobi u slučaju vrlo suhe kože.

Klinički testirano, može se koristiti za bebe od prvog dana, a mogu ga koristiti i odrasli.

Fluid je dermatološki ispitan u Klaićevoj bolnici. Kliničkim istraživanjem dokazano je poboljšanje stanje kože kod 98% djece koja su sudjelovala u ispitivanju. Za vrijeme trajanja kliničkog ispitivanja, pacijenti su u svakodnevnoj temeljnoj njezi kože primjenjivali isključivo Emulziju za njegu i Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji.

Kliničkim ispitivanjem Fluida (i Emulzije) dokazano je:

  • smanjenje suhoće kože – smanjeno perutanje, ispucanost
  • smanjenje nadražaja na svrbež
  • smanjenje učestalosti upale i potrebe za kortikosteroidima
  • poboljšanje kvalitete života djeteta

Inovativnom kombinacijom prirodnih aktivnih sastojaka razvijena je učinkovita receptura, koju potpisuje farmaceut. 100% sastojaka odgovara standardima prirodne kozmetike. Bez mirisa. 0% parabena, alergena, parafinskog ulja i SLS-a. Fluid ne sadrži sintetske mirise niti eterična ulja koja bi mogla izazvati iritaciju suhe kože sklone atopiji.  Bez glutena. Bez alkohola. Bez sastojaka životinjskog podrijetla. Nije testirano na životinjama.

Primjena:

Fluid se može koristiti kao kupka, šampon za kosu te gel za tuširanje. Dodavanjem Fluida u vodu za kupanje, u količini koja će blago zapjeniti vodu prilikom miješanja, nastaje kupka. Fluid se može nanijeti i izravno na prethodno navlaženu kožu i kosu, te nježno masirati kako bi nastala blaga pjena. Fluid je potrebno isprati s kože nakon primjene. Kožu osušiti nježnim tapkanjem ručnikom, izbjegavajući trljanje.

Pranje kože opterećene atopijskim dermatitisom potrebno je ograničiti na najviše tri puta tjedno. Pranje neka ne traje duže od 10 minuta i temperatura vode neka ne prelazi 34°C.

BIOVITALIS FLUID ZA PRANJE KOŽE SKLONE ATOPIJI 250ML

Pakiranje: 250 ml

Pogledaj BIOVITALIS proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica