PROXERA PSOMED 3 ŠAMPON BIONIKE 125ML

Naša najniža cijena: 9.80
Akcijska cijena: 9.80

Specijalan šampon za vlasište sa psorijatičnim plakovima koji se koristi za prevenciju hiperkeratoza vlasišta. Urea djeluje na ovlaživanje i omekšavanje ljusaka, dok salicilna kiselina i glikolna kiselina pomažu eksfolijaciji.

Tretman za pranje vlasišta sklonog psorijazi.  

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROXERA PSOMED 3 ŠAMPON 125ML BIONIKE

  • SMANJENJE SVRAB I UPALE VLASIŠTA
  • ODRŽAVA INTEGRITET KOŽE VLASIŠTA
  • PREVENIRA HIPERKERATOZU VLASIŠTA
  • PREVENIRA PSORIJATIČNE PLAKOVE

PROXERA PSOMED 3 idealan je kao dodatni topikalni tretman za pranje vlasišta sklonog psorijazi. Medicinski proizvod za prevenciju hiperkeratoza vlasišta.

Urea (3%) ima odličan učinak na ovlaživanje i omekšavanje ljusaka, dok salicilna kiselina i glikolna kiselina pomažu površinskoj eksfolijaciji. Sulfonirano ulje škriljevca pruža protuupalni učinak.

Ne sadrži parfeme, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Upozorenja: nemojte koristiti na ranama, pukotinama ili sluznicama. Nemojte dodirivati oči odmah nakon upotrebe proizvoda. U slučaju slučajnog kontakta s očima, temeljito ih isperite. Ne koristiti u slučaju poznate alergije na bilo koju komponentu proizvoda. Lokalna primjena uree može izazvati rijetke, blage nuspojave (osip, peckanje, iritacija i alergijski kontaktni dermatitis). U slučaju nuspojava kao što su uporno peckanje i crvenilo, prekinite upotrebu i posavjetujte se s liječnikom.

Primjena:
  1. Nanijeti na mokru kosu i vlasište.
  2. Masirati i ostaviti da djeluje 2 do 3 minute, a zatim dobro isprati vodom.
  3. Po potrebi ponoviti postupak.
  4. Za intenzivni tretman kombinirati s medicinskim proizvodom PROXERA PSOMED 40 intenzivnim gelom, ostavljajući da djeluje nekoliko sati prije pranja kose ovim šamponom. Ovaj šampon nema interakcija s propisanom farmakološkom terapijom.

PROXERA PSOMED 3 ŠAMPON 125ML BIONIKE

Pakiranje: 125 ml

Pogledajte BIONIKE proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica