MAXIMAG 375 KAPSULE A30

6.91 (52.06 kn)

Dodatak prehrani doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava

  • 375 mg iona magnezija + vitamin B6
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

MAXIMAG 375 KAPSULE A30

Dodatak prehrani

  • 375 mg iona magnezija + vitamin B6
  • magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava

Sastojci: magnezijev oksid; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; piridoksin hidroklorid; želatina (kapsula); bojilo: titanov dioksid.

Način primjene: uzeti 1 kapsulu dnevno s nešto vode.

Magnezij – mineral koji je potreban našem živčanom sustavu

Magnezij je na četvrtom mjestu prema zastupljenosti minerala u našem tijelu. Više od 60 % je pohranjeno u kostima, a oko 27 % u mišićima. Magnezij u ljudskom tijelu sudjeluje u mišićnoj kontrakciji, mineralizaciji kostiju, prijenosu živčanih impulsa te u stvaranju i prijenosu energije.

Razdražljivost, gubitak koncentracije, grčevi u mišićima, nesanica, samo neki su od simptoma nedostatka magnezija u našem organizmu.

Potrebe za unosom magnezija ovisne su o dobi i zdravstvenom stanju organizma, ali i našim specifičnim potrebama. Preporučena vrijednost magnezija je 375 mg na dan.

MAXIMAG 375 KAPSULE A30

Pakiranje: 30 kapsula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/dodaci-prehrani/minerali/magnezij/

Košarica