MAXIMAG MAGNEZIJ 375 KAPSULE A30

7.31

Dodatak prehrani, 375 mg magnezija + vitamin B6 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Preporuča se kod intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, te kod umora i stresa.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MAXIMAG MAGNEZIJ 375 KAPSULE A30

  • 375 mg magnezija + vitamin B6

Magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Potrebe za unosom magnezija ovisne su o dobi i zdravstvenom stanju organizma, ali i našim specifičnim potrebama, no preporučena vrijednost magnezija iznosi 375 mg dnevno.

Preporuča se u razdobljima:

  • intenzivnog fizičkog i psihičkog rada
  • u stanjima umora, nadraženosti i stresa

MaxiMag pomaže normalnom funkcioniranju živčanog sustava i održavanju normalnog stanja kostiju. Vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i funkcioniranju imunološkog sustava.

Magnezij

Magnezij je na četvrtom mjestu prema zastupljenosti minerala u našem tijelu, pretežno u kostima i mišićima. U ljudskom tijelu sudjeluje u mišićnoj kontrakciji, mineralizaciji kostiju, prijenosu živčanih impulsa te u stvaranju i prijenosu energije. Najpoznatiji simptoma nedostatka magnezija u našem organizmu su: grčevi u mišićima, razdražljivost, gubitak koncentracije i nesanica.

Sastojci: magnezijev oksid; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; piridoksin hidroklorid; želatina (kapsula); bojilo: titanov dioksid.

Način primjene:

Uzeti 1 kapsulu dnevno s nešto vode na dan.

MAXIMAG MAGNEZIJ 375 KAPSULE A30

Pakiranje: 30 kapsula

Pogledajte kategoriju MAGNEZIJ u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica