JUNIOR ANGIN SIRUP ZA DJECU 100ML

7.16

  • Protiv grlobolje i nadražujućeg kašlja
  • Za djecu uzrasta iznad jedne godine
  • Ukusna aroma višnje
  • Bez alkohola i šećera
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

JUNIOR ANGIN SIRUP ZA DJECU 100ML

Junior angin sirup sadrži ekstrakt islandskog lišaja, ekstrakt sljeza, cinkov glukonat, kalijev sorbat, otopinu malitola, aromu trešnje, aromu biljnog pripravka za kašalj, pročišćenu vodu.

Medicinski proizvod čuvajte izvan dohvata djece. Nakon prvog otvaranja, medicinski proizvod upotrijebiti unutar 14 dana.

Uporaba:
Djeca od 1-6 godina: 5 ml Junior-angin sirupa za djecu jednom ili 2 puta na dan, prema potrebi.
Djeca i adolescenti 6-16 godina:
10 ml Junior-angin sirupa za djecu dvaput na dan.

ISLANDSKI LIŠAJ

Islandski lišaj (latinski: Cetraria islandica) je biljka slična lišaju koji raste širom Evrope, pretežno na višim nadmorskim visinama. Bogat je kalcijem, jodom, kalijem, fosforom i različitim vitaminima te ima umirujuća i zaštitna svojstva za sluznicu. U narodnoj medicini, ova medicinska biljka se koristi još od 17. stoljeća, pretežno za respiratorne i plućne poremećaje, ali i za druge simptome kao što je upala sluznice želuca (gastritis).

SLJEZ

Sljez (latinski: Malva sylvestris) je biljka koja raste širom Evrope te se od davnih vremena koristi kao medicinska biljka. Poznat je po umirujućim i zaštitnim efektima na sluznicu. Cvjetovi sljeza se u narodnoj medicini koriste za simptome obične prehlade kao što su suhi kašalj i grlobolja, kao i kod liječenja problema s mjehurom i probavom.

JUNIOR ANGIN SIRUP ZA DJECU 100ML

Pakiranje: 100ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/dodaci-prehrani/djeca/

Težina 0.5 kg
Košarica