VITAROJAL JUNIOR 300MG APIPHARMA

97.63kn (12.96 €)

Tekući dodatak prehrani s matičnom mliječi i medom u ampulama. Za poboljšanje imuniteta djece.

VITAROJAL JUNIOR 300MG APIPHARMA

Sadrži matičnu mliječ koja je prirodni bio stimulator organizma. Svaka ampula sadrži 100 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 300mg svježe matične mliječi. Matična mliječ (gelee royale) je najvrjedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice. Svaka ampula sadrži vitamin C i mineral cink koji doprinose funkcioniranju imunološkog sustava. Vitarojal junior 300 mg ugodnog je okusa na jagodu. Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće.

Primjena:

Prije upotrebe promućkati!
Djeca od 4 do 8 godina uzeti 1 ampulu (10 ml) dnevno.
Djeca od 8 do 12 godina uzeti 1i1/2 ampulu (15ml) dnevno.
jeca starija od 12 godina i odrasli uzeti 2 ampule (20 ml) dnevno.

Preporučuje se razrijediti sadržaj u čaši vode ili voćnog soka. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule.
Čuvati na suhom mjestu u originalnom pakiranju, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od topline i izravne sunčeve svjetlosti.

VITAROJAL JUNIOR 300MG APIPHARMA

Pakiranje: 10 ampula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/apipharma/

Košarica
Scroll to Top