APIPHARMA

Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–12 od 32 rezultata

 • APIPHARMA APIPOL ALKOHOLNE KAPI PROPOLISA 20ML
 • APIPHARMA APIPOL INHALATOR POSUDA ZA INHALACIJU
 • APIPOL MAST S PROPOLISOM
 • APIPHARMA APIPOL SIRUP BIJELOG SLJEZA S PROPOLISOM I MEDOM 100ML
 • APIPRO AQUA+ KIDS PROPOLIS SPREJ 20ML
 • APIPRO ORAL PLUS SPREJ 20ML APIPHARMA
 • APIPRO ORAL SPREJ ZA GRLO
 • APIPHARMA APIPRODENT GEL ZA DESNI 20G
 • APIPHARMA APIPRODENT SPREJ ZA DESNI 20ML
 • APIPHARMA APITUSIK SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 150ML
 • APIPHARMA BRONHI MED 210G
 • APIPHARMA HEMOPROPIN MAST 40G

Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Proizvodnja

Proizvodna lokacija tvrtke smještena je u Našicama. Novi proizvodni pogon izgrađen je zbog povećanja kapaciteta proizvodnje prema svim potrebnim suvremenim zahtjevima dobre proizvođačke prakse za to farmaceutsko područje.

U proteklih 48 godina tvrtka je hrabro vodila suradnju s prirodom i tako proizvela brojne dodatke prehrani, prehrambene i kozmetičke proizvode stvorene iz onog što priroda nudi. Med, propolis i ljekovito bilje prepoznatljive su sastavnice koje su proizvodima i tvrtci donijele uspjeh na domaćem i inozemnom tržištu.

Sve sirovine u tehnologiji izrade proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Metode proizvodnje su mehaničke ili galenskog tipa čime se isključuje kemijska obrada u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom proizvodu.

U svom asortimanu tvrtka danas nudi preko 70 različitih proizvoda koji prema načinu primjene obuhvaćaju: kapi, sirupe, kapsule, pastile, liofilizate, medne mješavine, sprejeve, masti i druge farmaceutske oblike. Značajna sredstva danas se ulažu u razvoj, osmišljavanje novih i usavršavanje postojećih proizvoda čime je tvrtka i dalje pouzdan partner u očuvanju zdravlja na prirodan način.

Važnu ulogu u razvoju imaju visoko i stručno obrazovani djelatnici koji se stalno usavršavaju s ciljem proširivanja stečenog znanja i profesionalnog napretka.

Proizvodi Apipharme izlagani su i nagrađivani na mnogim sajmovima u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama.

Slogan Apipharme, Ars pharmaceutica mellitus – umijeće proizvodnje lijekova od meda, jasno pokazuje ciljeve tvrtke usmjerene na proizvodnju široke palete prirodnih proizvoda i na visoki stupanj angažiranosti u poboljšanju kvalitete života.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 32 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 32 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj
Scroll to Top