APIPHARMA

Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–28 od 36 rezultata

Tvrtka Apipharma izrasla je iz starog tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta. Slogan Ars pharmaceutica mellitus – umijeće proizvodnje lijekova od meda – jasno pokazuje ciljeve tvrtke usmjerene na proizvodnju široke palete prirodnih proizvoda.

Brend nudi brojne dodatke prehrani, prehrambene i kozmetičke proizvode stvorene iz najboljeg što nam priroda nudi. Med, propolis i ljekovito bilje prepoznatljive su sastavnice koje su Apipharma proizvodima donijele uspjeh na domaćem i inozemnom tržištu. U svom asortimanu brend nudi preko 70 različite proizvoda koji obuhvaćaju kapi, sirupe, kapsule, pastile, medne mješavine, sprejeve, masti i druge farmaceutske oblike.

Iz naše kategorije KAŠALJ, PREHLADA I GRIPA izdvajamo poznati APIPHARMA APIPOL SIRUP BIJELOG SLJEZA idealan za ublažavanje suhog kašlja, dok iz kategorije IMUNITET DJECA preporučujemo izvrstan proizvod APIPHARMA VITAROJAL JUNIOR MATIČNA MLIJEČ kao jedan od najjačih prirodnih biostimulatora organizma.

Sve sirovine u tehnologiji izrade proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Metode proizvodnje su mehaničke ili galenskog tipa čime se isključuje kemijska obrada u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom proizvodu.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 28 of 36 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing 1 - 28 of 36 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj