CITROFIT 100ML BIORAMA

34.16 (257.38 kn)

Citrofit se dobiva iz sjemenke i pulpe grejpa.

 

SKU: C007432 Kategorije: , , , ,

CITROFIT 30ML BIORAMA

Grejp, Citrus paradisi, je 5-6 m visoko citrusovo drvo, ima dugačko tamno-zeleno lišće i veliki plod dijametrom 10-15 cm. Citrus paradisi pronađen je na Karipskom otoku Barbados u 17 stoljeću.

Dugo vremena je služio kao dekorativno drvo. Zbog njegovog posebnog okusa, 1823 godine grejp su počeli kultivirati na Floridi, a poslije u Arizoni i Kaliforniji.

Citrofit je 100% prirodan proizvod, bez dodatka alkohola, bez umjetnih aroma i konzervansa.

Citrofit je izvorni ekstrakt sjemenki grejpa od Dr. Haricha (patentirani proizvod). Mnogi primitivni narodi, kao što su australski Aboridžini su znali za antimikrobni učinak koštice grejpa na bakterije, viruse, klice i gljivice.

Ali najprije, znanstveno istraživanje imunologa Dr. J. Haricha šezdesetih godina prošlog stoljeća i uvid u suvremenu biotehnologiju omogućio je razvoj djelotvornih sastojaka gorkih jezgri u upotrebljivom obliku. Rezultat dr. J. Harichovog patentiranog procesa ekstrakcije je visoko antimikrobna biokemijska tvar patentirana kao antimikrobni grapefruitseedextract (GSE), koji sadrži sve aktivne sastojke sjemenki grejpa u holističkom obliku.

Sastojci: voda, citrus grandis ekstrakt 44% (od čega je aktivno 27%; proces US patent br. 5,425,944, Dr. J. Harich), biljni glicerin.

Primjena:

Odrasli: 3×30 kapi dnevno razrijediti najmanje 2 dl vode i popiti nakon jela.

Djeca od 3 do 12 godina: koliko godian imaju toliko kapi uzimaju 3x dnevno, razrijeđeno u 2 dl vode.

Čuvati izvan dohvata djece. U SLUČAJU DODIRA S KOŽOM: oprati velikom količinom vode. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Odložiti sadržaj/spremnik u skladu s lokalnim/nacionalnim/regionalnim propisima.

CITROFIT 30ML BIORAMA

Pakiranje: 30ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/dodaci-prehrani/

Košarica
Scroll to Top