DRVENE KLOMPE KOPITARNA MODEL 2202 CRNA

59.91

Drvena radna klompa za muškarce i žene. Gornjište i podstava su napravljeni od kože, tabanica anatomski oblikovana. Ova zaštitna obuća pruža optimalnu podršku i udobnost, a materijali omogućuju stopalima da dišu.

Certificirana radna obuća za muškarce i žene.

SKU: N/A Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DRVENE KLOMPE KOPITARNA MODEL 2202 CRNA

  • Gornjište i podstava – od kože
  • Tabanica – anatomski oblikovana
  • Potplat – savitljivi potplat od drvenog materijala povezan s metalnim spojnicama

Radna obuća za suho vrijeme, pogodna za muškarce i žene. Certificirana kao radna u zemljama EU. Lako se održavaju i čiste odgovarajućom krpom.

KOPITARNA je brend specijaliziran za proizvodnju anatomski dizajnirane obuće koja pruža udobnost, podršku i zdravlje stopalima. Njihova obuća se izrađuje uzimajući u obzir anatomske karakteristike stopala, poput luka, pravilnog položaja pete i pravilnog rasporeda prstiju. Koriste visokokvalitetne materijale kako bi pružili optimalnu podršku i udobnost tijekom cijelog dana. Ovi materijali omogućuju stopalima da dišu i smanjuju rizik od iritacija ili ozljeda.

Popularna je obuća među osobama koje traže udobnu i zdravu obuću koja istovremeno pruža moderan izgled. Pouzdan je izbor za sve one koji cijene brigu o zdravlju svojih stopala. Proizvedeno u Sloveniji.

DRVENE KLOMPE KOPITARNA MODEL 2202 CRNA

Pogledajte KOPITARNA obuću u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Veličina

, , , , , , , , , , , ,

Košarica