WAYA REFLUSTOP PROTIV ŽGARAVICE VREĆICE A14

11.74

Medicinski proizvod za ublažavanje simptoma žgaravice, žgaravice u trudnoći, povrata želučane kiseline, upale jednjaka izazvane refluksom,  otežanog i bolnog gutanja. Bez glutena i bez laktoze. Okus limuna.

SKU: C010393 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

WAYA REFLUSTOP PROTIV ŽGARAVICE VREĆICE A14

Indiciran za primjenu kod gastroezofagealne refluksne bolesti (GERB). Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka RefluStop omogućuje brzo ublažavanje simptoma i mehanički sprječava refluks u manje od 3 minute. 

 • pomaže kod žgaravice
 • kod povrata želučane kiseline
 • kod simptoma upale jednjaka izazvane refluksom
 • kod otežanog ili bolnog gutanja
 • kod tegoba žgaravice u trudnoći

 Waya RefluStop je jedini medicinski proizvod protiv refluksa s 3 u 1 djelovanjem:

 1. Hijaluronska kiselina i kondroitin sulfat štite i obnavljaju sluznicu, te ublažavaju žgaravicu
 2. Magnezijev alginat stvara gel kada sadržaj dođe u kontakt s kiselim pH u želucu i formira fizičku barijeru kiselini
 3. Karbonati oslobađaju ugljični dioksid, koji omogućuje gelu da se digne i napravi čep koji služi kao fizička pregrada, a ona sprječava refluks (podizanje) želučanog soka u jednjak. Karbonat i bikarbonat istodobno pomažu smanjiti kiselinu u želucu.

Sastav: Voda, magnezijev alginat, kalcijev karbonat, kalij bikarbonat, natrijev hijaluronat, kondroitin sulfat, arome; konzervansi: metil p-hidroksibenzoat (metilparaben), etil p-hidroksibenzoat (etilparaben); zaslađivači: steviol glikozidi, sukraloza.

Prije uporabe u slučaju trudnoće ili u djece mlađe od 12 godina potražite savjet liječnika.  Nemojte upotrebljavati u razdoblju duljem od 30 dana. Ako se simptomi nastave, potražite savjet liječnika. Ako je potrebno u svrhu liječenja, može se upotrebljavati tijekom duljih razdoblja.

WAYA RefluStop u vrećicama namijenjen je isključivo za primjenu kroz usta. Nemojte uzimati u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka.

Način uporabe:

 • Odrasli i djeca stariju od 12 godina: sadržaj 1 vrećice ulijte izravno u usta nakon glavnih obroka i prije spavanja.
 • Protresite prije uporabe i konzumirajte sadržaj vrećice odmah nakon otvaranja. RefluStop sea može upotrebljavati u bilo kojem trenutku tijekom dana.
 • Najbolje djeluje ako se u roku od 30 minuta nakon primjene ne konzumiraju nikakva hrana ni piće. Stvarno trajanje primjene može ovisiti o pojavnosti simptoma.

WAYA REFLUSTOP PROTIV ŽGARAVICE VREĆICE A14

Pakiranje: 14 vrećica (tekuća peroralna suspenzija)

Pogledaj sve WAYA proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica