LIFETIME BETAIN HCL I PEPSIN KAPSULE A100

23.29

Dodatak prehrani Betain HCl s pepsinom dodatni je izvor klorovodične kiseline i pomoć osobama koje pate od nedostatka želučane kiseline. Podržava probavu proteina i apsorpciju minerala.

SKU: C011412 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

LIFETIME BETAIN HCL I PEPSIN KAPSULE A100

  • promiče optimalnu kiselinu želuca
  • za probavu hrane bogate bjelančevinama 
  • doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina

Želudac prirodno proizvodi klorovodičnu kiselinu što je važno za učinkovitu probavu pomoću enzima i za ubijanje patogenih bakterija prisutnih u hrani. Međutim, kako starimo proizvodi se manje kiseline i tako dodatak prehrani može biti koristan.

Betain HCL s pepsinom dodatan je izvor klorovodične kiseline, koji promiče optimalnu kiselinu želuca kako bi podržao probavu proteina i apsorpciju minerala i drugih hranjivih tvari. Također doprinosi boljoj apsorpciji vitamin B12 iz hrane.

Betain je aminokiselina važna našem tijelu jer doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina. Koristan učinak na taj metabolički proces postiže se dnevnim unosom od najmanje 1,5 g betaina. Homocistein je aminokiselina u krvi koja u prevelikim količinama povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Proteaza je enzim koji je u želucu ključan za probavu hrane bogate bjelančevinama. Djelovanjem klorovodične kiseline (HCl), koja se nalazi u želučanoj kiselini, pretvara se u pepsin koji razgrađuje bjelančevine.

SASTOJCI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI (=1 KAPSULA): betain 495 mg i  pepsin 170 mg.

Upozorenja:

Ako imate refluks kiseline ili žgaravicu, nemojte uzimati betain HCl bez liječničke dozvole. Dodatak može pogoršati vašu situaciju. Dnevni unos više od 4 g betaina može značajno povisiti razinu kolesterola u krvi.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece.

LIFETIME BETAIN HCL I PEPSIN KAPSULE A100

Pakiranje: 100 kapsula

Pogledajte LifeTime proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica