HELPYRED KAPSULE A60 AURAXOL

29.75

HelPyRed® kapsule se preporučuju u okviru ulkusne dijete ili prehrambenih mjera kod gastritisa, osobito ako se radi o gastritisu koji se razvio kao posljedica bakterijske infekcije želuca.

DIJETETSKA POTPORA UZ ANTIMIKROBNE LIJEKOVE.

SKU: C012099 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

HELPYRED KAPSULE A60 AURAXOL

HelPyRed® kapsule se preporučuju kao funkcionalan dodatak prehrani u okviru ulkusne dijete ili prehrambenih mjera koje se savjetuju pacijentima koji pate zbog gastritisa, osobito ako se radi o gastritisu koji se razvio kao posljedica bakterijske infekcije želuca.

Pylopass® soj laktobacila

Glavni sastojak kapsula, soj laktobacila, koji je otporan na kiselu sredinu u želucu. Ovaj soj se u želucu povezuje sa želučanim bakterijama. Na taj način HelPyRed može doprinijeti boljem učinku terapije uobičajenim antimikrobnim lijekovima. Djeluju na funkciju probavnih enzima i doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu.

Iako se radi o soju mliječne bakterije Lactobacillus, sastojak Pylopass® ne djeluje kao probiotik i nema utjecaja na mikrobiotu crijeva. Njegovo selektivno i specifično djelovanje odvija se u želucu. Zahvaljujući mekoj uljnoj kapsuli koja se razgrađuje već u želucu, sastojak Pylopass postiže svoj učinak. Može se uzimati zajedno s terapijom antimikrobnim lijekovima koje propisuje liječnik za iskorjenjivanje bakterije Helicobacter pylori. Može se uzimati kao dijetetska potpora uz svaku kombinaciju antimikrobnih lijekova.

Vitamin E

Vitamin E je antioksidans te doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Zahvaljujući njemu ove kapsule štite stanice želučane sluznice od oksidativnog stresa koji je česta posljedica infekcije želuca i predstavlja rizik za razvoj ozbiljnih bolesti.

KALCIJ je važan u formuli jer doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima, dok CINK doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu i normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Doza od 2 kapsule sadrži (PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle):
• Pylopass (Lactobacillus reuteri DSM 17648) 200 mg
• kalcij 120 mg (15% PU) – u obliku kalcijeva hidrogenfosfata
• cink 10 mg (100% PU) – u obliku cinkova bisglicinata
• vitamin E 12 mg (100% PU)

HelPyRed je funkcionalni dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula. Koristi se kao nadopuna dijetetskim i prehrambenim mjerama.

*BROJ OBAVIJESTI MINISTARSTVA ZDRAVSTVA RH: KLASA: 541-02/16-01/636, URBROJ: 534-07-1-1-3/4-17-2 od 17.03.2017.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uzimanja:
  1. Uzimati 2 kapsule na dan.
  2. Najbolje uzimati u jutarnjim satima, prije obroka ili uz obrok. Meka uljna kapsula razgrađuje se u želucu.
  3. Može se uzimati istovremeno s terapijom antimikrobnim lijekovima koje propisuje liječnik. Može se uzimati kao dijetetska potpora uz svaku kombinaciju antimikrobnih lijekova.

HELPYRED KAPSULE A60 AURAXOL

Pogledajte AURAXOL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica