VIZIK KAPI ZA OČI ZA VLAŽENJE 10ML

8.83

Za ublažavanje suhoće oka, te za bolje vlaženje i njegu suhih očiju. Natrijev hijaluronat zadržava vlagu i stvara posebno dugotrajan zaštitni film na rožnici. Pogodne za korištenje uz kontaktne leće.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

VIZIK KAPI ZA OČI ZA VLAŽENJE 10ML

Medicinski proizvod koji njeguje i ublažava suhoću oka.

Vizik kapi za oči za vlaženje stvaraju na rožnici sterilan, bistar, viskozno elastičan zaštitni film bez konzervansa. Sadrže NATRIJEV HIJALURONAT koji svojim posebnim fizikalnim svojstvima stvara na rožnici ravnomjeran, stabilan i posebno dugotrajan zaštitni film, bez ograničavanja sposobnosti vida. Kapi sadržavaju i KARBOMER koji na rožnici i spojnici oka stvara klizni i zaštitni film. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom idealno nadomještaju nedostatak suza.

Budući da Vizik kapi za oči za vlaženje ne sadrže konzervanse, posebno se dobro podnose i tijekom dugotrajne primjene, a primjerene su i za nositelje kontaktnih leća. Kontaktne leće pri upotrebi Vizik kapi za oči za vlaženje ne treba skidati.

Sadrži: natrijev hijaluronat 0,015 %, karbomer 981, glicerol, voda za injekcije.

Napomene: Ne upotrebljavati ako su oči inficirane ili ozlijeđene. Otvorom za kapanje bočice ne dodirivati oko. Ne upotrebljavati u slučaju postojeće preosjetljivosti na jedan od sastojaka.

Ako dodatno upotrebljavate još neke kapi ili masti za oči, između upotrebe jednog i drugog proizvoda potrebno je pričekati 15 minuta (u tom slučaju Vizik kapi za oči za vlaženje uvijek upotrijebite na kraju).

Nakon upotrebe može privremeno doći do smanjenja oštrine vida. U tom slučaju nemojte upravljati motornim vozilom, ne rukujte strojevima i pričekajte dok se ne vrati normalna oštrina vida. Na temelju posebnog inovativnog sustava sa sterilnim filtrom umetka za kapanje u bočici uvijek zaostane manja količina kapi.

Nakon prvog otvaranja nemojte upotrebljavati dulje od 12 mjeseci.

Primjena:

Nakapati po jednu kap 3 – 5 puta dnevno u spojničnu vrećicu oka. Detaljne upute za primjenu nalaze se unutar pakiranja i potrebno ih je pažljivo pročitati prije primjene.

VIZIK KAPI ZA OČI ZA VLAŽENJE 10ML

Pakiranje: 10 ml

Potražite sve DR. THEISS  proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica