TWINLAB SUPER ENZYME KAPSULE A50

19.90 (149.94 kn)

  • Dodatak perhrani za nadoknadu probavnih enzima za pravilan rad i funkcioniranje organizma.
  • Za olakšavanje tegoba nadutosti, proljeva, zatvora i grčeva.
SKU: C011394 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

TWINLAB SUPER ENZYME KAPSULE A50

Dodatak prehrani koji osigurava adekvatnu količinu probavnih enzima za zdravu probavu. Nadutost nakon obroka jedan je od dobrih pokazatelja nedostatka enzima u probavnom traktu. Kako bi vaša probava održala zdravu funkciju vrlo su bitni proteini enzimi. Oni imaju vrlo važnu ulogu u zdravlju probavnog sustava jer sudjeluju u razgradnji i apsorpciji hranjivih sastojaka. Njihov nedostatak dovodi do nadutosti, proljeva, zatvora, grčeva, te posljedično malnutricije. Tada tijelo ne dobiva potrebnu količinu hranjivih sastojaka kako bi osiguralo pravilno funkcioniranje svih tjelesnih sustava i organa.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2- dvije kapsule):

  • Pankreatin  500 mg (odgovara 2000 mg pankreatina USP, osigurava 50000 USP jedinica amilaze, 50000 USP jedinica Proteaze (tripsin i kimotripsin), 8500 jedinica Lipaze)
  • Betain (kao betainhidroklorid) 246 mg
  • PepsinNF (1:10000) 130 mg
  • Bromelain (iz ananasa) sa rižinim brašnom 250 mg
  • Papain (iz papaje) sa rižinim brašnom 250 mg

Amilaza je neophodna za probavu ugljikohidrata, jer razgrađuje škrob na šećere. Proteaze razgrađuju proteine ​​na aminokiseline i sudjeluju u brojnim tjelesnim procesima, uključujući diobu stanica, zgrušavanje krvi i imunološku funkciju. Lipaza je odgovorna za razgradnju masti na masne kiseline i glicerol. Uloga enzima u probavi vrlo je važna jer bez njih nema razgradnje hrane ni apsorpcije hranjivih sastojaka koji su nužni za pravilan rad i funkcioniranje organizma.

Ostali sastojci: želatina, srednjelančani trigliceridi, stearinska kiselina biljnog porijekla, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat, celuloza.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način upotrebe:

1-2 kapsule na dan ili po preporuci stručne osobe

TWINLAB SUPER ENZYME KAPSULE A50

Pakiranje: 50 kapsula

Pogledajte ostale proizvode TWINLAB-a u našem web shopu.

Košarica