TENA PROSKIN BARRIER KREMA 150ML

7.35

Zaštitna, vodootporna krema odlična za sprečavanje i zaštitu kože koja pokazuje rane znakove crvenila i iritacije povezane s inkontinencijom. Glicerin, ulje repice i vitamina E pružaju blagu zaštitnu barijeru krhkoj koži koja stari.

Smirujuća krema za nadraženu i osjetljivu kožu!

SKU: C010947 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TENA PROSKIN BARRIER KREMA 150ML

  • VODOOTPORAN SLOJ
  • NJEGA I HIDRATACIJA
  • IRITACIJE POVEZANE S INKONTINENCIJOM

TENA ProSkin krema sastoji se od glicerina, ulje repice i vitamina E, te pruža blagu zaštitnu barijeru krhkoj koži koja stari.

Ova zaštitna krema je vodootporna, prozirna i odlična za prevenciju i zaštitu kože koja pokazuje rane znakove crvenila i iritacije povezane s inkontinencijom. Nanošenjem tankog sloja kreme pri svakom presvlačenju koža je zaštićena od oštećenja. Preporučuje se za preventivnu njegu na područjima koja pokazuju rane znakove crvenila ili nadraženosti. Sadrži prirodno njegujuće ulje i vitamin E za smirivanje i hidrataciju krhke kože.

Bez parfema i konzervansa, idealna za osobe s osjetljivom kožom.

Sastav: vazelin, glicerin, ulje repice, trietil citrat, tokoferol, limunska kiselina.

TENA ProSkin proizvodi dermatološki su testirani i dokazano osiguravaju učinkovitost i nježnost. Odobrio Skin Health Alliance, neovisna dermatološka akreditacija za proizvode koji su provjereni kao sigurni za kožu.

TENA PROSKIN BARRIER KREMA 150ML

Količina: 150 ml

Pogledajte ostale proizvode namijenjene kod tegoba INKONTINENCIJE.

Košarica