NUTRICIA STIMULANCE MULTI FIBRE PRAH 400g

22.08 (166.36 kn)

Nutricia Stimulance multi fibre prah je hrana za posebne medicinske potrebe. Za dijetalnu prehranu osoba koje normalnom prehranom ne unose dovoljnu količinu vlakana.

SKU: C005140 Kategorije: ,

NUTRICIA STIMULANCE MULTI FIBRE PRAH 400g

Sadrži MF 6, posebnu mješavinu topivih i netopivih vlakana koja pomažu u održavanju normalne funkcije crijeva. Bez glutena i laktoze.
Stimulance Multi Fibre je neutralnog okusa i može se dodati u slatka / slana jela te napitke. Pogodan za kuhanje i pečenje.

Primjena

Na 1 mjericu Stimulancea dodati 20 ml (~2 jušne žlice) vruće vode, dobro promućkati i dodati u hranu. Jedna mjerica  se mora dodati u jedan obrok.

Doziranje: ovisi o unosu vlakana normalnom prehranom, kao dodatak  2-4 mjerice (10-20g vlakana) dnevno. Manje količine 1-2 mjerice (5-10g/dnevno) preporučuju se djeci od 1-12 godina. Jedna mjerica Stimulancea  sadrži 6,3 g praha što sadrži 5 g vlakana. Mjerica je priložena.

Upozorenje: dobro oprati ruke, koristiti čisto posuđe i provjeriti da li je čist poklopac na limenci. Pripremljeni obrok upotrijebiti u roku 2 sata. Ostatak obroka obavezno baciti.

Način čuvanja: pakirano u zaštićenoj atmosferi. Čuvati dobro zatvoreno na suhom i hladnom mjestu (<25°C). Ne čuvati u hladnjaku.

Nakon otvaranja: jednom otvoreno čuvati na suhom i hladnom mjestu (ne u hladnjaku) i potrošiti unutar 6 tjedana. Koristiti samo priloženu mjericu.

Važno upozorenje: Koristiti pod stručnim nadzorom. Samo za enteralnu upotrebu. Nije za parenteralnu upotrebu. Koristiti samo kao dodatak normalnoj prehrani. Nije pogodno kao jedini izvor prehrane. Nije pogodno za djecu ispod 1 godine.

Sastav

sojini polisaharidi, inulin, netopivi škrob, guma arabika, oligoofruktoza, celuloza.

NUTRICIA STIMULANCE MULTI FIBRE PRAH 400g

Pakiranje: 400 g

Pogledajte sve proizvode kategorije PROBAVA.

Košarica
Scroll to Top