SOLGAR L GLUTAMIN 500MG KAPSULE A50

Naša najniža cijena: 19.22
Akcijska cijena: 19.22

Dodatak prehrani s aminokiselinom L-glutamin koja je najzastupljenija u našem organizmu, a posebice je trebaju svi mišići u našem tijelu. Podržava imunitet i pogoduje ljudima koji imaju aktivni životni stil.

Za brži oporavak mišića.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR L GLUTAMIN 500MG KAPSULE A50

  • podržava snažan imunitet
  • doprinosi mišićnom oporavku
  • ima važnu ulogu u održavanju zdravlja probavnog trakta
  • posebno pogoduje ljudima koji imaju aktivni životni stil

Solgar L-glutamin kapsule dodatak je prehrani s aminokiselinom L-glutaminom koja je najzastupljenija u našem organizmu, te je gradivni element proteina i ključna komponenta u izgradnji snažnoga imuniteta. Najviše je ima u skeletnim mišićima, crijevima, plućima i mozgu, dok čak oko 60 % sveukupne količine aminokiselina u mišićima otpada na glutamin. 

Glutamin je neesencijalna aminokiselina (naše tijelo ju može sintetizirati), ali, budući da osigurava gorivo našim mišićima, u nekim situacijama potrebe za glutaminom su povećane. Naprimjer, tijekom intenzivnog vježbanja se prazne rezerve glutamina, jer je tijelo pod stresom i mišići zahtijevaju veće količine ove aminokiseline.

L-GLUTAMIN kapsule na biljnoj bazi su pogodne za vegane, vegetarijance te osobe na košer prehrani.

Formulacija je napravljena bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma i boja.  Proizvod ne sadrži sol, šećer, škrob, pšenicu, soju, kvasac, kukuruz, gluten ni mliječne sastojke. Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost.

Pridržavati se preporučenih dnevnih doza. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata male djece.

Način uporabe:

Jedna kapsula dnevno, između obroka.

SOLGAR L GLUTAMIN 500MG KAPSULE A50

Pakiranje: 50 kapsula

Pogledaj SOLGAR proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica