SOLGAR ASTAKSANTIN 5MG KAPSULE A30

Naša najniža cijena: 25.15
Akcijska cijena: 25.15

Snažna formulacija koja u samo jednoj kapsuli dnevno 5 mg sadržava astaksantina, pigmenta iz skupine karotenoida.

Za učinkovitu pripremu kože za sunčanje!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR ASTAKSANTIN 5MG KAPSULE A30

  • za pripremu kože za sunčanje i zaštitu od sunca iznutra
  • sadrži 5 mg astaksantina izoliranog iz alge Haematococcus Pluvialis koja je bogat izvor karotenoida
  • astaksantin ima snažno antioksidativno djelovanje

Astaksantin pripada karotenoidima, molekulama koje se u prirodi stvaraju u biljkama i mikroalgama. Alga Haematococcus pluvialis prirodni je izvor a s najvećom koncentracijom astaksantina.

Karotenoidi, uključujući beta-karoten, prirodno su prisutni u tamno narančastom i zelenom voću i povrću. Ako prehrana ne uključuje širok spektar voća i povrća, korisna je suplementacija kako bi se postigle odgovarajuće razine karotenoida. Izlaganje kože UV zračenju izaziva stvaranje slobodnih radikala i potencijalno oštećenje kože, a karotenoidi pružaju bitnu zaštitu koži od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem.

Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mliječne proizvode te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja, prije upotrebe ovog proizvoda moraju se posavjetovati s liječnikom.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Težina 0.5 kg
Košarica