PERSKINDOL ACTIVE CLASSIC GEL ZA OPUŠTANJE MIŠIĆA 100ML

11.31

Perskindol Active Gel sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja od kojih dominiraju eterično ulje borovih iglica, zimzelena i ružmarina, a u manjoj koncentraciji tu su još i eterična ulja limuna, naranče, bergamota i lavande.

SKU: C007133 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PERSKINDOL ACTIVE CLASSIC GEL ZA OPUŠTANJE MIŠIĆA 100ML

Takva specifična kombinacija omogućuje dvostruko djelovanje Perskindol Aktive gela, prvo hlađenje za koje je zaslužan mentol, a zatim nastupa ugodan osjećaj topline koji uz specifičan miris djeluje umirujuće i opuštajuće.

Brzo nakon što se umasira Perskindol Active gel, javlja se osjećaj vrlo ugodnog hlađenja, zbog mentola koji prodire u kožu i stimulira receptore za hladnoću. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih eteričnih ulja omogućava da početni učinak hlađenja polako prelazi u toplinu.

Zbog jedinstvenog dvostrukog učinka (hlađenje i grijanje), odmah pri nanošenju, primjećuje se ugodan osjećaj opuštanja i smirivanja. Pruža dodatan aromaterapeutski učinak jer sadrži eterična ulja naranče, limuna, lavande i bergamota.

Primjena:

Prije i nakon sportskih ili drugih fizičkih aktivnosti. Prilikom svakodnevne potrebe za opuštanjem bilo kojeg dijela tijela.

Prije aktivnosti: Pruža ugodan osjećaj zagrijavanja i omogućiti će bolju pripremu vašeg tijela za izlaganje bilo kakvoj aktivnosti.

Nakon aktivnosti: Masiranje Perskindol gela daje ugodan osjećaj hlađenja i opuštanja, kako bi se tijelo brže oporavilo od aktivnog kretanja.

Nanositi gel prema potrebi, nekoliko puta dnevno na željeno područje. Umasirati kružnim pokretima kako bi se dobro upio. S obzirom da je u obliku gela i da se brzo upija, ne masti kožu, odjeću niti ruke. Koristiti samo za vanjsku primjenu. Može se upotrebljavati u kontinuitetu, bez ograničenja u dužini primjene. Namijenjen je odraslima i djeci iznad 4 godine.

PERSKINDOL ACTIVE CLASSIC GEL ZA OPUŠTANJE MIŠIĆA 100ML

Pakiranje: 100 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/kosti-zglobovi-i-misici/

Težina 0.5 kg
Košarica