REVALID SERUM ZA RAST KOSE 50ML

30.79

Revalid serum koristite za sprječavanje gubitka i poticanje rasta kose. Sadrži inovativni i patentirani sastojak Redensyl. Revalid linija ima holistički pristup posebno razvijen kako bi vaša kosa bila zdravija i jača.

Nema na zalihi

SKU: C010695 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

REVALID SERUM ZA RAST KOSE 50ML

Revalid serum za obnovu folikula vlasi i ponovni rast kose.

 • Redensyl oživljava rast kose, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose za 8%, što odgovara do 28 000 novih vlasi nakon 3 mjeseca svakodnevne upotrebe.
 • Ekstrakt cvijeta Artemisia osigurava antioksidativna eterična ulja koja nadopunjuju osnažujući učinak. Pelin iz švicarskih Alpa je poznat po svojim prirodnim antioksidativnim svojstvima. Tradicionalno ga koriste alpski farmeri kao kućni lijek no u Revalid serum služi za zaštitu kože i vraćanje ravnoteže vlasištu.
 • Aminokiseline i pantenol vlaže kosu i suho vlasište te potiču obnovu stanica kože.
 • Ajidew djeluje kao prirodni humektant, čineći kosu lakšom za rukovanje i smanjujući pojavu neželjenih dlačica koje lete.
 • Pantenol stimulira proliferaciju dermalnih fibroblasta i ubrzava obnavljanje stanica. Također pomaže kosi u upijanju i zadržavanju vlage. Ovaj sastojak može pomoći u obnavljanju oštećene kose i smanjenju ispucanih vrhova, kao i zadebljanju i povećanju vlačne čvrstoće kose.
 • Tokoferil nikotinat ili vitamin E je prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.
 • Bez parabena, sulfata i silikona.
REDENSYL

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule DHQG (dihidrokvercetin-glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat-glukozid). DHQG se dobiva iz stabla ariša i aktivira diobu matičnih stanica folikula dlake, dok se EGCG2 nalazi u listovima zelenog čaja i smanjuje upalu vlasišta. Znanstveno je dokazano da Redensyl potiče rast kose i istovremeno smanjuje gubitak kose.

Klinička studija dokazala je da Redensyl ima ciljani učinak na matične stanice folikula dlake koje su izvor nove kose.

Način upotrebe:

 1. Nanesite 3,5 ml (oko 6-8 stiskanja) izravno na zahvaćena područja vlasišta dnevno.
 2. Vaša kosa može biti mokra ili suha. Nježno umasirajte serum u vlasište.
 3. Nemojte ispirati. Zatim možete oblikovati kosu na uobičajeni način. Nemojte se tuširati, kupati, prati kosu ili koristiti saunu 6 sati nakon nanošenja jer to može učiniti tretman manje učinkovitim.
 4. Bočica od 50 ml osigurava približno 14 dana liječenja. Budući da prirodni ciklus rasta kose obično traje jedan do četiri mjeseca, savjetujemo korištenje Revalid Regrowth Seruma dnevno najmanje tri do šest mjeseci za značajne rezultate.

REVALID SERUM ZA RAST KOSE 50ML

Pakiranje:50 ml

Pogledaj sve REVALID proizvode u online ljekarni Plantak.

Više o proizvodu na stranicama proizvođača.

Težina 0.5 kg
Košarica