REVALID ŠAMPON PROTIV ISPADANJA KOSE 200ML

16.36

Revalid stimulirajući šampon pruža optimalno čisšćenje i njegu kose, te stvara preduvjetuje za tretman protiv opadanja i za ponovni rast kose. Znanstveno dokazano njegov patentirani sastojak Redensyl ® potiče rast kose i istovremeno smanjuje njezin gubitak.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

REVALID ŠAMPON PROTIV ISPADANJA KOSE 200ML

  • Redensyl ® – patentirani aktivni sastojak koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule – DHQG, dobivenog iz stabla ariša, i EGCG2, koji se nalazi u listovima zelenog čaja – u kombinaciji s cinkom i aminokiselinom glicinom.
  • Ekstrakt švicarske artemisije i pantenol – djeluju na nježno čišćenje, hidratiziraju i jačaju. Artemisia je biljka poznata po svojim prirodnim antioksidativnim svojstvima. Služi za zaštitu kože i vraćanje ravnoteže vlasištu. Pantenol stimulira proliferaciju dermalnih fibroblasta i ubrzava obnavljanje stanica. Također pomaže kosi u upijanju i zadržavanju vlage. Pantenol pomaže u obnavljanju oštećene kose i smanjenju ispucanih vrhova, kao i zadebljanju i povećanju vlačne čvrstoće kose.
  • AJIDEW® – djeluje kao prirodni humektant, čineći kosu lakšom za oblikovanje i smanjuje pojavu neželjenih dlačica koje lete.
  • Vitamin E – prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

Revalid je rješenje za vaše probleme s kosom. Njihov holistički pristup posebno je razvijen kako bi kosa bila zdravija i jača. Razvijeni od strane švicarskih stručnjaka za njegu kose, Revalid proizvodi sprječavaju gubitak i potiču rast kose.

Primjena: 

  1. Nanesite malu količinu Revalid stimulirajućeg šampona na dlan i razmutite u laganu pjenu s malo vode.
  2. Nježno nanesite na mokru kosu i vrhovima prstiju umasirajte u vlasište.
  3. Pustite da se šampon slegne otprilike 60 sekundi.
  4. Temeljito isperite. Ponovite ako je potrebno.

REVALID ŠAMPON PROTIV ISPADANJA KOSE 200ML

Pakiranje: 200 ml

Pogledajte sve proizvode iz kategorije ISPADANJE KOSE u online ljekarni Plantak.

Više o proizvodu na stranicama proizvođača.

Težina 0.5 kg
Košarica