PROKTIS-M PLUS MAST ZA REKTUM 30G

Naša najniža cijena: 8.50
Akcijska cijena: 6.80

Mast za rektalnu primjenu koja pomaže pri procesima ponovne epitelizacije i zacjeljivanja oštećenja anorektalnog kanala. Nakon svakog pranja analnog područja koristiti mast koja stvara zaštitni film na oštećenoj koži.

Ima dugotrajan učinak, ublažava bol, peckanje i svrbež!

SKU: C010166 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROKTIS-M PLUS MAST ZA REKTUM 30G

 • UBLAŽAVA BOL, PECKANJE, SVRBEŽ
 • UKLANJA UPALU KOD HEMOROIDA I FISURA
 • IMA DUGOTRAJAN UČINAK
 • primjenu u rektum olakšava aplikator koji se nalazi u pakiranju

Proktis-M PLUS mast za rektum djeluje zbog prisutnosti bijelog vazelina, tekućeg parafina i hijaluronske kiseline, koji, zahvaljujući sposobnosti zadržavanja vode, stvaraju vlažno okruženje koje hidratizira, ubrzava i poboljšava proces ponovne epitelizacije i obnavljanja tkiva.

Indikacije:

 • kod unutarnjih i vanjskih hemoroida
 • pomoćno liječenje tijekom zacjeljivanja anorektalnog kanala
 • kod proktitisa, kriptitisa, analnih ragada, fisura, perianalnih fistula
 • nakon proktološke operacije

Sastojci: Vazelin, bijeli;  parafin, tekući;  propilenglikol; LAURETH-9; fitosomi escin beta-sitosterola; fitosomi gliciretične kiseline; butilhidroksitoluen (BHT); natrijeva sol hijaluronske kiseline.

Osobama s hemoroidima savjetuje se promjena životnih i prehrambenih navika, a Proktis-M čepići i Proktis-M PLUS mast za rektum dodatna su pomoć i služe za pomoćno liječenje unutarnjih i vanjskih hemoroida. Proizvodi iz Proktis-M linije mogu se koristiti i nakon proktoloških operacija te kod ostalih oštećenja anorektalnog kanala, jer potiču zacjeljivanje tkiva. Ujedno oblažu sluznicu, zbog čega je olakšano pražnjenje crijeva. Ovi medicinski proizvodi mogu se koristiti i tijekom duljeg razdoblja.

Primjena:

Odrasle osobe i djeca: primijeniti mast dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom uvečer, po mogućnosti nakon pražnjenja crijeva.

 1. Operite ruke prije i nakon primjene medicinskog proizvoda.
 2. Primijenite lokalno tanki sloj masti.
 3. Primjenu u rektum (čmar) olakšava aplikator koji se nalazi u pakiranju: pričvrstite aplikator na tubu i stisnite je dok se aplikator ne napuni,
  umetnite aplikator u rektum (čmar) i ponovno stisnite tubu da bi izašla mala količina masti,  nakon uporabe operite aplikator i zatvorite sigurnosnim zatvaračem.

U slučaju trudnoće ili dojenja, budući da nisu provedena posebna klinička ispitivanja, treba se obratiti liječniku prije primjene proizvoda.

Ne primjenjivati u slučaju individualne preosjetljivosti na jedan od sastojaka. Primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajna, može uzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, prestanite s primjenom i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju. Čuvati izvan dohvata djece. Spriječiti dodir s očima. Ne gutati.

PROKTIS-M PLUS MAST ZA REKTUM 30G

Količina: 30 g

Pogledajte ostale proizvode za rješavanje HEMOROIDALNIH TEGOBA.

Košarica