APISAN ŽUTA KREMA PETROVIĆ 30ML

7.84

Žuta krema je izrađena ručno od nerafiniranog pčelinjeg voska hrvatskih pčelara, djevičanskog maslinovog ulja i eteričnog ulja ružmarina. Pogodna je za sve uzraste te ima 100% prirodani sastav.

NJEGUJE, OMEKŠAVA I ŠTITI SUHU I ISPUCALU KOŽU.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

APISAN ŽUTA KREMA PETROVIĆ 30ML

  • 100% prirodani sastav
  • ZA NJEGU OSJETLJIVE I SUHE KOŽE
  • REGENERIRA OBRAMBENI MEHANIZM KOŽE
  • KOD ALERGIJOM IZAZVANE OTEČENOSTI NOSNE SLUZNICE
  • jedan od najprepoznatljivijih  proizvoda Radovan Petrović

Žuta krema je potpuno prirodna krema izrađena ručno od nerafiniranog pčelinjeg voska hrvatskih pčelara, djevičanskog maslinovog ulja i eteričnog ulja ružmarina. Namijenjena je regeneraciji i čuvanju obrambenog mehanizma kože, a time i njezine funkcije. Njeguje, omekšava i štiti suhu i ispucalu kožu te na taj način podupire prirodnu sposobnost obnavljanja kože.

Zbog svog 100 % prirodnog sastava pogodna je za dugotrajnu upotrebu kod djece i odraslih. Odlična je zaštita od stvaranja strija. Posebno se preporuča kod osoba koje trebaju povećanu zaštitu zbog izloženosti kože posebnim uvjetima (vremenskim, kemijskim). Pomaže pri zacjeljivanju površinskih rana i kod blažih opeklina. Budući da potiče epitelizaciju oštećene kože učinkovita je kod dekubitusa, hematoma, hemoroida, nakon uboda komarca, pucanja kože i drugih iritacija na koži. Posebno je učinkovita kod oštećenja uslijed atopijskog dermatitisa djece. Može se koristiti i za njegu suhe kože lica i ruku. Preporuča se i aplikacija kreme kod alergijom izazvane otečenosti nosne sluznice i očnih kapaka.

Sastojci: Olea europaea fruit oil (maslinovo ulje), Helianthus annuus seed oil (suncokretovo ulje), Cera Flava (pčelinji vosak), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (eterično ulje ružmarina), d-Limonene.

Potpuno je prirodni proizvod, bez mirisa, konzervansa i emulgatora.

Primjena:
  1. Lokalna primjena: Nanositi više puta dnevno u tankom sloju na suhu i čistu kožu.
  2. Primjena na sluznicu nosne šupljine: Ujutro i navečer u ležećem položaju unosi se po jedna mala grudica kreme u svaku nosnicu. Potrebno je pričekati da se krema malo otopi, a potom je ušmrknuti što snažnije u dubinu sinusa.

Samo za vanjsku primjenu. Čuvati od dohvata male djece. Nije namijenjeno osobama preosjetljivim na pčelinje proizvode.

APISAN ŽUTA KREMA PETROVIĆ 30ML

Količina: 30 ml

Pogledajte ostale proizvode namijenjene za

Košarica