OMRON WHEEZE SCAN DETEKTOR

257.35

Omron WheezeScan pomaže roditeljima djece s astmom da otkriju piskanje (sviranje u prsima) u ranoj fazi, te u kombinaciji s besplatnom mobilnom aplikacijom omogućuje bilježenje epizoda piskanja, simptoma i okidača koje možete podijeliti s liječnikom.

SKU: C011212 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

OMRON WHEEZE SCAN DETEKTOR

  • brz i točan
  • jednostavan za korištenje

WheezeScan je učinkovit, prijenosni uređaj koji otkriva prisutnost piskanja za manje od 30 sekundi i time uklanja svaku sumnju pri pojavi otežanog disanja. Piskanje (eng. Wheez) je simptom bilo kojeg bolesnog stanja koje uzrokuje opstrukciju dišnih putova. Brzo i točno potvrđuje prisutnost piskanja kod vašeg djeteta, što vam daje osjećaj sigurnosti pri pojavi poteškoća s disanjem.

Aplikacija Asthma Diary

U kombinaciji s besplatnom mobilnom aplikacijom, WheezeScan vrlo točno otkriva prisutnost piskanja. Aplikacija omogućuje bilježenje epizoda piskanja, simptoma i okidača koje možete podijeliti s liječnikom djeteta kako biste mu pomogli prilagoditi tijek liječenja. Aplikacija je kompatibilna s operacijskim sustavom iOS 10 i novijim te Android OS 7 i novijim.

Plućnu funkciju nije moguće ispitati u djece mlađe od 4-5 godina, pa stoga liječnici ovise o informacijama koje dobiju od roditelja u vezi s djetetovim respiratornim simptomima i epizodama.

Inovativna tehnologija praćenja zvukova

Samo WheezeScan primjenjuje naprednu tehnologiju praćenja zvukova radi točne potvrde je li prisutno „piskanje“ ili „nema piskanja“, čak i kada se radi o tihim zvukovima koje možda ne možete čuti.

Piskanje je muzikalan, visok, neobičan zvuk poput zvižduka koji nastaje bilo gdje od grkljana do distalnih bronhiola tijekom izdisaja ili udisaja. Piskanje je čest simptom koji se javlja u ljudi s astmom. Nadalje, piskanje je najčešći simptom astme u djece mlađe od pet godina, ali ne zvuči uvijek isto.

  • Piskanje je subjektivan zvuk; može se opisati na brojne načine.
  • Djeca su premlada da bi točno objasnila osjećaj piskanja.
  • Roditelji imaju različito konceptualno razumijevanje zvuka piskanja od postojećih epidemioloških definicija.

OMRON WHEEZE SCAN DETEKTOR

Pogledajte OMRON proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica