LP 726 ORTOZA ZA RUČNI ZGLOB

13.16

Kvalitetna neoprenska samoregulirajuća ortoza za ruku koja osigurava ugodnu kompresiju i potporu za slabe i opterećene zglobove. Omotač omogućuje kretanje palca i prstiju.

UNIVERZALNA VELIČINA

SKU: C008203 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ORTOZA ZA RUČNI ZGLOB LP 726

  • ortoza za zaštitu zapešća i palca
  • nakon prijeloma radijusa na tipičnom mjestu
  • kod luksacije nakon ozljeda palca
  • kod metakarpofalangealnog zgloba (”skijaški palac”)
  • podesiva jačina kompresije

LP steznik za ruku koji pruža ugodnu kompresiju i potporu za slabim i opterećenim zglobovima ruke, a istovremeno omogućuje kretanje palca i prstiju. Omotač pomaže u liječenju i prevenciji ozljeda, a idealan je kada je potrebna kompresivna potpora i terapeutsko zadržavanje topline. Ortoza je izrađen od najkvalitetnijeg neoprena, prekriven rastezljivim najlonom s obje strane za udobnost. Neopren je vrhunski materijal za kompresiju i zadržavanje topline pa ovaj steznik za šaku zadržava toplinu tijela kako bi zagrijala zglob, povećala cirkulaciju krvi i ubrzala proces ozdravljenja.

Cilj LP-a je dizajn, proizvodnja i plasiranje na tržište tehnički naprednih proizvoda za prevenciju ozljeda, liječenje ozljeda i poboljšanje performansi sportaša i sportskih entuzijasta. Opsežna istraživanja, inovativni dizajn i strast za sveobuhvatnom zaštitom doveli su do revolucionarnih proizvoda.

LP 726 ORTOZA ZA RUČNI ZGLOB

Pakiranje: 1 komad

Pogledajte sve LP proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica