OMEGAVIT OMEGA-3 KAPSULE A120 APIPHARMA

14.79 (111.44 kn)

Sadrži visoko kvalitetne i bioraspoložive esencijalne omega-3 masne kiseline s idealnim omjerom EPA i DHA. Preporučuju se svima koji brinu za zdravlje srca, očiju, pravilnu funkciju živčanog sustava, mozga i za mnoge druge dobrobiti organizma.

Za normalnu funkciju srca.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

OMEGAVIT OMEGA-3 KAPSULE A120 APIPHARMA

Omega-3 masne kiseline imaju važnu ulogu u:

  • prevenciji i terapiji kardiovaskularnih bolesti
  • prenatalnom i dojenačkom zdravlju
  • očuvanju mentalnog zdravlja
  • očuvanju zdravlja očiju

Omegavit® sadrži omega-3 masne kiseline koje su posebna skupina unutar nezasićenih masnih kiselina. Tijelo ih ne može u potpunosti samo proizvesti, zato ih je potrebno u organizam unositi pravilnom prehranom ili pomoću dodataka prehrani. Omega-3 masne kiseline sadrže korisne EPA (eikozapentaenska) i DHA (dokozaheksaenska) masne kiseline koje se nalaze u morskoj plavoj ribi.

  • EPA i DHA kiseline koje doprinose normalnoj funkciji srca
  • koristan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA

Omega-3 masne neophodne za ljudsko zdravlje i razvoj, a u prvom redu štite srce i krvne žile sniženjem razine triglicerida. Poznate su po svojim blagotvornim učincima, uključujući protuupalno djelovanje, a posjeduju i antiaritmijsko djelovanje.

Omegavit® linija

Sadrži samo visoko kvalitetne i bioraspoložive esencijalne omega-3 masne kiseline s idealnim omjerom EPA i DHA. Omegavit linija proizvedena je u kontroliranim uvjetima stoga ne sadrži teške metale kao što su živa, olovo, srebro i sl. te predstavlja siguran izvor omega-3 masnih kiselina.

Jedna Omegavit® kapsula sadrži 1000 mg ribljeg ulja. Sadrži eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku (DHA) kiselinu koje doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): Riblje ulje: 2000 mg; od toga EPA (eikozapentaenska kiselina) 320 mg i  DHA (dokozaheksaenska kiselina) 200 mg. Sastav meke kapsule: želatina, glicerol (tvar za zadržavanje vlage).

Upozorenje: Ukupni dnevni unos EPA i DHA ne smije biti veći od 5 g. Osobe alergične na bilo koji sastojak ne smiju koristiti ovaj proizvod.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove protiv zgrušavanja krvi trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Primjena:

Djeca od 12 godina i odrasli uzimati 1 kapsulu ujutro i 1 kapsulu navečer nakon obroka.

OMEGAVIT OMEGA-3 KAPSULE A120 APIPHARMA

Pakiranje: 120 kapsula

Pogledajte APIPHARMA proizvode.

Košarica