OLIGOVIT MG DIREKT VREĆICE A20 GALENIKA

7.00

Oligovit® Mg Direct, prašak za dodatni izvor magnezija, vitamina B1, B6, K2, D3 i folne kiseline. Namijenjen izravnoj oralnoj uporabi i izvrstan je izbor za sve koji imaju problema s konzumiranjem tableta i kapsula. Pomaže u održavanju normalne funkcije mišića, imunološkog i živčanog sustava.

Sinergistička kombinacija koja smanjuje umor i iscrpljenost!

 

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

OLIGOVIT MG DIREKT VREĆICE A20 GALENIKA

  • Mg + B1 + B6 + K2 + D3 + folna kiselina

Dodatak prehrani sa sladilom, prašak za izravnu oralnu primjenu.

  • Magnezij, vitamin B6 i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Vitamin D, B6 i folna kiselina doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Magnezij i vitamin D doprinose održavanju normalne funkcije mišića i kostiju, dok magnezij, tiamin i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Folna kiselina doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i normalnom stvaranju krvi.Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica. Tiamin doprinosi normalnoj funkciji srca.

Način uzimanja:

Odrasli i djeca starija od 12 godina jednom dnevno otopiti u ustima sadržaj 1 vrećice i progutati bez uzimanja tekućine.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

OLIGOVIT MG DIREKT VREĆICE A20

Pakiranje: 20 komada

Pogledajte proizvode kategorije STRES I GUBITAK ENERGIJE.

Košarica