NUTROF TOTAL KAPSULE A30

18.28

Nutrof® Total kapsule bogate su vitaminima koji imaju antioksidativna svojstva, mineralima, omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA), pigmentima luteinom i zeaksantinom, te resveratrolom.

Dodatak prehrani za zdrave oči i oštar vid!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NUTROF TOTAL KAPSULE A30

  • štiti i održava zdravlje očiju
  • osigurava esencijalne vitamine i hranjive tvari

Nutrof® Total formula redovito se poboljšava jer slijedi najnovije smjernice znanosti o prehrani oka. Sastojci, uključujući riblje ulje najvišeg razreda kvalitete Quality Silver Class i lutein LUTE IN prvoklasne su kvalitete.

  • LUTEIN I ZEAKSANTIN – pigmenti oka koji sudjeluju u procesu apsorpcije plave i UV svjetlosti. Tako sprječavaju stvaranje slobodnih radikala u makuli, području oka odgovornom za oštar vid. Lutein i zeaksantin mogu se unijeti u organizam samo s hranom ili dodacima prehrani.
  • OMEGA-3 MASNE KISELINE – sadrži EPA (40 %) i DHA (20 %) iz visokokvalitetne klase ribljeg ulja Quality Silver Class. DHA (dokozaheksaenojska kiselina) važna je sastavnica mrežnice i pomaže u pretvorbi svjetlosnog signala u električni, te također štiti fotoreceptorske stanice od apoptoze, programiranog odumiranja stanica. DHA pospješuje apsorpciju luteina i zato je važno da su DHA i lutein zajedno prisutni u sastavu jedne kapsule, kao što je to slučaj u kapsulama Nutrof® Total. EPA (eikozapentaenska kiselina) igra važnu ulogu za zdravlje očiju jer sudjeluje u regulaciji upalnih reakcija i smanjuje razinu triglicerida u krvi.
  • RESVERATROL – polifenol koji se uglavnom nalazi u crvenom vinu i orasima, a djeluje antioksidativno, protuupalno i inhibira razvoj ili stvaranje novih neželjenih žilica na mrežnici
  • ANTIOKSIDANSIvitamin E snažan je antioksidans koji se u mrežnici nalazi u visokoj koncentraciji, a njegov najsnažniji oblik je α-tokoferol. Vitamin C važan je za zdravlje očiju jer štiti masne kiseline u fotoreceptorima mrežnice od oksidativnog stresa. Cink je čistač slobodnih radikala i također sudjeluje u stvaranju rodopsina, vidnog pigmenta mrežnice.

Posebna prevencija koja osigurava sve potrebne hranjive sastojke za održavanje zdravlja očiju. Dovoljna je samo jedna kapsula dnevno koja se uzima tijekom obroka. Kapsula je mala i oblikovana je tako da ju je lako progutati.

Dnevna doza (1 kapsula) sadrži: Vitamin C: 60 mg; Vitamin E: 10 mg; Cink: 10 mg; Selen: 25 μg; Bakar: 0,5 mg; Vitamin D: 5 μg; Resveratrol: 1 mg; Lutein: 10 mg; Zeaksantin: 2 mg; Riblje ulje klase Quality Silver Class: 330 mg s omega 3-masnim kiselinama 230 mg.

Način uzimanja:

1 kapsulu na dan, uzmite ju prije obroka s manjom količinom vode.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

NUTROF TOTAL KAPSULE A30

Količina: 30 kapsula

Pogledajte proizvode kategorije ZDRAVLJE OKA I UHA.

Košarica