MEDEX GELEE ROYAL KAPSULE A30+10 PROMO

10.35

Gelée royale kapsule s 350 mg liofilizirane matične mliječi u jednoj kapsuli. Čuva sve njezine prirodne djelatne tvari i preporuča se svima koji su izloženi većoj tjelesnoj aktivnosti i drugim fizičkim i mentalnim naporima.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MEDEX GELEE ROYAL KAPSULE A30+10 PROMO pakiranje

MEDEX matična mliječ idealan je svakodnevni dodatak prehrani koji se preporučuje uzimati 90 dana. Nakon toga napraviti 14 dana stanke te ponovno nastaviti uzimati.

GELEE ROYAL

Najdragocjeniji je dar pčelinje košnice je upravo matična mliječ. Proizvode je mlade pčele hraniteljice njome čitav život hrane pčelinju maticu, koja se brine za preživljavanje vrste. Matica je genetski posve jednaka drugim pčelama, ali je zbog hranjenja matičnom mliječi gotovo dva puta veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i u košnici je jedina spolno razvijena. Smatra se najplodnijim bićem na planetu. U starom su Egiptu matičnu mliječ koristili još faraoni koji su je nazivali »hranom za bogove«.

Danas znamo da se posebnost matične mliječi temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) koja se u prirodi nigdje drugdje ne može naći. Sadržaj 10 HDA važno je mjerilo kvalitete matične mliječi, stoga su u Medexu njezinu vrijednosti u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Gelée royale kapsule s 350 mg matične mliječi, standardizirano na 4 mg 10 HDA po kapsuli. Proizvod je bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača. Primjereno i za vegetarijance.

Sastav: Rižino brašno, liofilizirana matična mliječ 32 % (117 mg liofilizirane matične mliječi odgovara 350 mg svježe matične mliječi), želatinska kapsula, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Primjena:

Popijte jednu kapsulu dnevno ujutro nakon obroka s 2 dl vode. Savjetujemo neprekidno uzimanje dva mjeseca, zatim mjesec dana pauze, a onda ponovno uzimanje.

MEDEX GELEE ROYAL KAPSULE A30+10 PROMO

Pakiranje: 30 kapsula + 10 kapsula GRATIS

Pogledajte sve proizvode kategorije PČELINJI PROIZVODI.

Težina 0.5 kg
Košarica