TOMMEE TIPPEE STAKLENA BOČICA ZA HRANJENJE 250ML

14.60 (110.00 kn)

Jedinstvena bočica za hranjenje dojenčadi čija duda oponaša prirodan oblik, toplinu i mekoću majčinih grudi. Mekana silikonska bradavica nalik na dojku na dojam je bliža koži i savija se poput mame za udobno hranjenje.

SKU: C003658 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

TOMMEE TIPPEE STAKLENA BOČICA ZA HRANJENJE 250ML

  • Silikonska duda na bočici ima oblik i veličinu poput dojke.
  • Ergonomski oblik bočice omogućuje hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju.
  • Korištenjem ove bočice moguće je uspješno kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu.

Može se koristiti sa svim Tommee Tippee Closer to Nature sisačima, osim sa sisačima za anti-colic bočice i Ultra sisačima. Dostupne su različite brzine protoka: kompatibilne sa svim Closer to Nature® bradavicama za bočicu – dostupne u različitim brzinama protoka kako biste držali korak s bebom koja raste. Anti-kolik sisač Closer to Nature® s ventilom protiv grčeva smanjuje pretjerani protok zraka, tako da bebe gutaju više mlijeka, a manje zraka, sprječavajući simptome grčeva.

Višestruka upotreba: Pretvorite bočicu za hranjenje bebe u šalicu za piće i staklenku za pohranu. Jednostavno dodajte posebne prilagodljive prstenove na navijanje kako biste produžili životni vijek bočice tako što ćete ga koristiti kao otvorenu čašu iz koje beba može piti ili praktičnu staklenku za pohranu.

Jednostavno čišćenje: boca sa širokim grlom olakšava čišćenje, a boce su prikladne za korištenje u perilici posuđa, mikrovalnoj pećnici i parnim sterilizatorima. Jednostavno odvrnite svoju dječju bočicu na tri dijela za jednostavno čišćenje i sterilizaciju.

Bez BPA: sve bočice i bradavice za bebe ne sadrže BPA, ftalate i toksine.

TOMMEE TIPPEE STAKLENA BOČICA ZA HRANJENJE 250ML

Pakiranje: 1 komad

Pogledajte sve TOMMEE TIPPEE proizvode .

Košarica
Scroll to Top