TOMMEE TIPPEE STAKLENA BOČICA ZA HRANJENJE 250ML

15.91

Tommee Tippee® Closer to Nature® staklena bočica od 250 ml sa silikonskom dudom malog otvora. Mekani silikonski sisač s naborima oponaša prirodan oblik, toplinu i mekoću majčinih grudi. Specijalni otvor smanjuje pojavu kolika.

CTN® STAKLENA bočica s dudom malog otvora, 0+ mj.

SKU: C003658 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TOMMEE TIPPEE STAKLENA BOČICA ZA HRANJENJE 250ML

  • 250ML
  • 0+ MJESECI
  • DUDA MALOG OTVORA
  • POTIČE DIJETE NA AKTIVNO SISANJE
  • DUDA SMANJUJE POJAVU KOLIKA

Tommee Tippee® Closer to Nature® STAKLENA BOČICA, 250 ml sa silikonskom dudom malog otvora. Duda ima posebno dizajniran „anti-colic“ otvor za bolji protok zraka tijekom hranjenja i smanjuje opasnost od nastanaka dojenačkih kolika. Ergonomski oblik bočice omogućuje hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju. Korištenjem ove bočice moguće je uspješno kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu.

Silikonska duda s naborima i fleksibilnim vrhom, mekana je te poprima toplinu i mekoću majčinih grudi. Ovaj sisač nalik na dojku, na dodir je sličan koži i savija se za udobno hranjenje. Potiče intuitivno hranjenje bebe dok kompaktni oblik bočice omogućuje bebi da bude bliže majci.

Može se koristiti sa svim Tommee Tippee Closer to Nature sisačima, osim sa sisačima za Advanced Anti-colic bočice i Ultra sisačima. Dostupne su različite brzine protoka kako biste držali korak s bebom koja raste.

Višestruka upotreba

Pretvorite bočicu za hranjenje bebe u šalicu za piće ili staklenku za pohranu. Jednostavno dodajte posebne prilagodljive prstenove na navijanje kako biste produžili životni vijek bočice tako što ćete ga koristiti kao otvorenu čašu iz koje beba može piti ili praktičnu staklenku za pohranu.

Jednostavno čišćenje

Boca sa širokim grlom olakšava čišćenje, a boce su prikladne za korištenje u perilici posuđa, mikrovalnoj pećnici i parnim sterilizatorima. Jednostavno odvrnite svoju dječju bočicu na tri dijela za jednostavno čišćenje i sterilizaciju.

Bez BPA: sve bočice i bradavice za bebe ne sadrže BPA, ftalate i toksine.

TOMMEE TIPPEE STAKLENA BOČICA ZA HRANJENJE 250ML

Pakiranje: 1 staklena bočica

Pogledajte TOMMEE TIPPEE proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica