BIONIKE DEFENCE HYDRACTIVE SERUM 30ML

Naša najniža cijena: 28.03
Akcijska cijena: 28.03

Serum za hidrataciju i intenzivnu njegu (Intensive moisturising serum). 

Idealan je za svakodnevnu njegu i zaštitu osjetljive kože od onečišćenja iz okoliša i plavog svjetla kao posljedice led-rasvjete, emisije monitora, osobnih računala i zaslona mobitela.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE DEFENCE HYDRACTIVE SERUM 30ML

Detoksikacijski tretman za kožu sadrži sastojke u visokim koncentracijama. Idealan je za svakodnevnu njegu i zaštitu osjetljive kože od onečišćenja iz okoliša i plavog svjetla kao posljedice led-rasvjete, emisije monitora, osobnih računala i zaslona mobitela. Sadrži Hyaluron-pro, kompleks hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa, koji odmah pruža intenzivnu hidrataciju kože i djeluje dugotrajno kroz 48 sati. Nakon upotrebe koža je glatka i blistava.

Kombinacija hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa patentirana pod nazivom Hyaluron-pro osigurava dugotrajnu hidrataciju svih slojeva kože. Antioksidativni sastojci seruma pomažu u neutralizaciji slobodnih kisikovih spojeva koji nastaju kao posljedice UV zračenja, ispušnih plinova… Obogaćen je karnozinom koji štiti kožu od štetnih učinaka plavog svjetla. Aminokiselina serin se polako oslobađa kako bi se postigao dugotrajni hidratizirajući učinak. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

Primjena:

Nanijeti na prethodno očišćenu kožu lica i vrata, ujutro i / ili navečer, prije korištenja kreme za njegu kože.

BIONIKE DEFENCE HYDRACTIVE SERUM 30ML

Pakiranje: 30 ml u bočici

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/bionike/

Težina 0.5 kg
Košarica