LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ SPF50 200ML

27.33

  • Vrlo visoka UV zaštita.
  • Otporan na vodu, znoj i pijesak.
  • Ne peče za oči.
  • Lagana, nemasna tekstura. Bez bijelih mrlja. 
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ SPF50 200ML

  • pruža visoku zaštitu širokog spektra i djeluje preventivno na oštećenja uzrokovana UVA, UVB, infracrvenim-A zrakama i zagađenjem

Otporan na vodu, znoj i pijesak. – Ne peče za oči. – Lagana tekstura. – Nemastan i neljepljiv. – Ne ostavlja bijele tragove.

Formula formira snažnu mrežu zaštite pružajući homogenu, nemasnu i otpornu zaštitu koja ne prelazi na druga područja.

ANTHELIOS je pionir na tržištu proizvoda za zaštitu od sunca. Njegov širok spektar vrlo visoke zaštite rezultat je više od 25 godina naprednih kliničkih istraživanja njege za zaštitu od sunca i istraživanja kože osjetljive na sunce.

  1. TEHNOLOGIJA NETLOCK – Vrlo visok stupanj zaštite u nevidljivoj teksturi. Nemasna i neljepljiva formula. Mikrokapljice gela zajedno pružaju snažnu, homogenu, nemigrirajuću i vrlo otpornu zaštitu.
  2. XL-PROTECT – Patentirana tehnologija zaštite od sunca pruža vrlo visoku zaštitu od širokog spektra UVB/UVA zračenja te štiti od nastanka oštećenja uzrokovanih onečišćenjem i infracrvenim zračenjem.
  3. GLICERIN –  pomaže hidratizirati kožu nakon početne upotrebe.

Testirano pod dermatološkom kontrolom. Alergološki testirano.

Previše izlaganja suncu može biti opasno. Ne izlažite bebe i malu djecu direktnom suncu. Ne zadržavajte se predugo na suncu, bez obzira na korištenje proizvoda za zaštitu od sunca jer vam on ne pruža 100% zaštitu. Djecu dobro zaštitite, ne samo kremom već i šeširićem, majicom i sunčanim naočalama. Ne nanosite sprej direktno na lice. Prije nanošenja proizvod raspršite na dlanove. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite.

Primjena:

Nanesite proizvod za zaštitu od sunca neposredno prije izlaganja suncu. Obnavljajte proizvod često i obilato, posebice nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Izbjegavajte kontakt s odjećom. Prije upotrebe proizvod je potrebno protresti. Za vanjsku upotrebu.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ SPF50 200ML

Pakiranje: 200 ml

Pogledajte sve LA ROCHE POSAY proizvode online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica