PRANAROM

Prikazuje se svih 19 rezultata

 • AROMAFORCE SPRAY PRANAROM 150ML

  150.00kn

  Za dezinfekciju prostora (protiv bakterija, virusa, gljivica, mikroba). Idealno za vrijeme infekcija za dezinfekciju auta, ureda, stambenog prostora.

 • AROMAFORCE SPRAY ZA NOS 15ML PRANAROM

  75.00kn

  Hipertonična otopina koja čisti dišne puteve nosa i olakšava disanje. Sadrži propolis koji povećava otpornost organizma i djeluje smirujuće. Ne sadrži konzervanse, ni umjetne boje. Mogu ga koristiti djeca iznad 3 godine.

 • ETERIČNO ULJE BERGAMOT 10ML PRANAROM

  74.68kn

  Potječe iz Kine, pripada porodici Rutaceae, kojoj također pripadaju sva citrusna voća: limun, mandarine, grejp i naranča. Hladnim prešanjem dobiveno eterično ulje ima vrlo ugodan fini limunski miris kad u blizini prostruji zrakom.

 • ETERIČNO ULJE BOR 10 ML PRANAROM

  68.30kn

  Bor daje eterično ulje dobro poznato našim djedovima i bakama, koji su još davnih dana uživali u iscjeliteljskom djelovanju na bronhe kroz inhalacije ovog ulja u nordijskim krajevima. Raste u planinama i na pješčanom ili šljunkovitom zemljištu. Bor ima rumenkasto-sivu koru, igličaste, čvrste listove, žute muške i crvene ženske cvjetove, te zelene češere koji posmeđe kad dozore.

 • ETERIČNO ULJE ČAJEVCA 10ML PRANAROM

  59.00kn

  Glavna svojstva: Snažan i širok antibakterijski spektar* fungicid* parazitik* antivirusno djelovanje i imunostimulans* zaštita kože za vrijeme radioterapija Tradicionalne indikacije: – oralne infekcije: afte, stomatitis, apsces, gingivitis +++ – virusne i bakterijske infekcije gornjeg i donjeg respiratornog trakta: sinusitis, rinitis, otitis, laringitis, faringitis, bronhitis ++ – urinarne i ginekološke infekcije +++ – gljivične infekcije kože […]

 • ETERIČNO ULJE CEDAR 10 ML PRANAROM

  39.50kn

  Eterično ulje cedra atlaskog često je prisutno u parfemima, mirisima i sapunima jer potiče opuštanje i uravnotežuje emocije.

 • ETERIČNO ULJE ČEMPRES 10ML PRANAROM

  62.09kn

  Potječe iz Azije. Ovo drvo sa sivo-smeđom korom ima vrlo male, tamno zelene listiće i male nakupine cvjetića na kraju svojih grana. Plod je zeleni češer (4 cm) koji posmeđi dozrijevanjem, sa pokrovnom ljuskom. Ovo veliko, uvijek zeleno drvo sa piramidalnom krošnjom bilo je posvećeno Plutonu, bogu Podzemlja, što objašnjava njegovo često prisustvo na grobljima.

 • ETERIČNO ULJE EUKALIPTUS RADIATA 10 ML PRANAROM

  47.00kn

  Uspijeva na isušenom močvarnom tlu subtropskih povišenih terena, ima sivo-plavo deblo, nježne kore, okrugle mlade listove i izdužene odrasle listove. Australski Aboriđini koriste svježe listove za oblaganje rana.

 • ETERIČNO ULJE GERANIJ 10 ML PRANAROM

  103.00kn

  Samo nekoliko od preko 500 vrsta geranija se koristi u aromaterapiji. Uzgojen je na Madagaskaru, La Reunionu, Gvineji i Alžiru. Nježan i blag ili snažan miris nekih vrsta objašnjava njihovu čestu upotrebu u parfumeriji i kozmetologiji.

 • ETERIČNO ULJE KLINČIĆEVAC 10 ML PRANAROM

  54.08kn

  Potječe sa Molučkih otoka, ovo 20 m visoko drvo raste na isušivanom primorskom mulju. Ima izdržljive listove koji su jedan nasuprot drugom. Njegovi ružičasto bijeli cvjetovi grupirani su u male kompaktne razgranate tvorbe.

 • ETERIČNO ULJE LAVANDA 10 ML PRANAROM

  78.00kn

  Lavanda je jedna od vodećih biljaka u modernoj aromaterapiji. Njezina potpuna neškodljivost i izvrsna tolerancija, zajedno sa neupitnom djelotvornošću, doprinijeli su njezinoj primarnoj ulozi u svim aromatskim liječenjima. Širok raspon indikacija za ovo eterično ulje čini ga univerzalnim lijekom.

 • ETERIČNO ULJE LAVANDINA 10 ML PRANAROM

  45.67kn

  Lavandin abrial je sličnog djelovanja poput širokolisne lavande.

 • ETERIČNO ULJE LICEA 10ML PRANAROM

  50.21kn

  Potječe iz tropske azijske regije, ovo uvijek zeleno drvo ima glatke, debele listove . Cvat daje plodove sa tankim perikarpom i mesnatim usplođem iz kojeg se ekstrahira eterično ulje sa vrućim, egzotičnim limunskim mirisom.

 • ETERIČNO ULJE LIMUN 10 ML PRANAROM

  66.31kn

  Botanički naziv: Citrus limon

 • ETERIČNO ULJE LOVOR 5 ML PRANAROM

  69.50kn

  Mnogo poznatiji u staro doba, njegovim su vijencima kitili pobjednike i u kulinarstvu, gdje daje aromu i služi za ukrašavanje jela, lovor stvara izvanredno eterično ulje koje se premalo koristi u aromaterapiji. Izvorno iz mediteranskog bazena, ovo drvo ima glatku, tamno sivu koru i listove koji su sjajni tamno zeleni sa gornje, a bljeđi sa donje strane.

 • ETERIČNO ULJE PAČULI 5 ML PRANAROM

  79.83kn

  Pačuli, porijeklom iz Indonezije, mnogo je poznatiji i rašireniji u parfumeriji nego u aromaterapiji, ali bez obzira na to posjeduje mnoga izvrsna terapijska svojstva za limfatičnu i venoznu cirkulaciju.

 • ETERIČNO ULJE PALMAROSA 10 ML PRANAROM

  54.73kn

  Ova trava, indijskog podrijetla ima duge, uske listove i ravan cvat. Vrlo ugodnog mirisa, ovo eterično ulje je idealno za sve gljivične bolesti i ekceme na koži. Definitivno je jedno od 10 vodećih eteričnih ulja.

 • ETERIČNO ULJE SMREKA CRNA 10ML PRANAROM

  85.23kn

  Potječe iz Kanade, ovaj četinjar raste na planinskim kosinama i u tresetnim močvarama. Ima sivo-smeđu koru koja se ljušti, nakupine crvenih cvjetova i igličaste listiće. Plod je 4 cm dug crveno- smeđi viseći češer.

 • ETERIČNO ULJE ZIMZELEN POLEGNUTI 10 ML PRANAROM

  54.08kn

  Ovaj rastuća šikara, 15 cm visoka, ima bijele do svjetlo roza cvjetiće koji se nalaze blizu baza listova. To je trajnica, šiljasto nazubljenih listova na kraju tvrde stabljike. Kanadski zimzelen uspjeva u kiselim pjeskovitim šumama i močvarama i daje svjetlocrvene bobice od listopada do ožujka.