ETERIČNO ULJE YLANG YLANG 5ML PRANAROM

15.15

Eterično ulje Ylang ylang idealno je ulje za opuštanje i terapiju protiv stresa. Poznati je afrodizijak koji daje poticaj i volju za aktivnošću. U njezi kože uravnotežuje proizvodnju sebuma i potiče regeneraciju stanica. Sastojak je luksuzne kozmetike.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ETERIČNO ULJE YLANG YLANG 5ML PRANAROM

Eterično ulje Ylang Ylanga ima jedinstvenu cvjetnu i egzotičnu aromu. Poznati je afrodizijak koji se često nalazi u parfemima.

  • Ulje ylang-ylang‑a može se koristiti za umanjenje anksioznosti, stresa i njegovih posljedica, te za pomoć povratku unutarnjeg mira. Blagotvorno djeluje protiv depresije i razdražljivosti, pa ga za opuštanje pokušajte dodati (uz lavandu) u difuzor ili s losionom dok se spremate za spavanje.
  • Može se koristiti za pomoć u pravilnom reguliranju rada srca (na primjer aritmija izazvana stresom).
  • Snižava povišeni krvni tlak.
  • U Indoneziji se njegovo cvijeće posipa po krevetu mladih bračnih parova jer djeluje kao snažan afrodizijak, a cvijet istovremeno potiče aktivnost. Senzualan miris ylang-ylang‑a oslobađa psihičke napetosti, te daje poticaj i volju za aktivnošću.
  • Ulje ylang-ylang‑a pored svega navedenoga je regenerator kože i regulator sebuma. Može se koristiti i kao izvrstan tonik za kosu, koji možete dodati u vaš šampon ili pakung. Ylang Ylang se također može dodati u preparate za njegu kože kao tonik za kožu.
  • Parfemima daje neponovljiv, senzualan i egzotičan miris.

Tropsko stablo Ylang Ylanga, porijeklom iz Azije, ima sjajno lišće i može narasti do 20 metara u divljini. Njegovi žuti cvjetovi destiliraju se vodenom parom da bi se dobilo eterično ulje. Proces destilacije Ylang Ylanga vodenom parom može proizvesti različite vrste eteričnog ulja ovisno o duljini procesa.

Sastav: Germacren D 19,93%; beta-kariofilen 16,48%; E,E-alfa-farnesene 8,42%; Benzil benzoat 6,66%; Geranil acetat 5,43%; Alfa-Humulen 4,45%; Delta-Cadinene 3,82%; Linalool 3,68%; metil-krestol 1,38%. Pranarôm eterično ulje Ylang Ylanga sadrži dodatnih 131 sastojak ispod 1%.

Bez GMO-a, bez pesticida, bez insekticida, bez aditiva, bez glutena, veganski, bez dodanog ulja. Čuvati zaštićeno od izravne topline i sunčeve svjetlosti.

Pranarôm International znanstveno-istraživački laboratorij specijaliziran je za znanstvenu aromaterapiju tijekom posljednjih 20 godina.
Kada si želite priuštiti Pranaromov najkvalitetniji i vjerodostojni oblik kemotipiziranog eteričnog ulja (CTEO), možete biti sigurni kako dobivate 100% čisti i potpuno prirodni pripravak, s pouzdanim porijeklom, sigurnom primjenom i zdravstvenom ekspertizom.

Napomena: ne preporuča se kod  trudnica, iritacija  kože  moguća  ako  se  koristi  čisto.

Nema kontraindikacija. Nemojte nanositi na oštećenu ili osjetljivu kožu. Koristite s oprezom u blizini djece. Neki su ljudi osjetljivi na Ylang Ylang i mogu osjetiti glavobolju ako je aroma prejaka. Samo za vanjsku primjenu. Ne preporučuje se tijekom prva 3 mjeseca trudnoće.

Primjena: 

Maksimalno lokalno razrjeđenje za odrasle: 1%.

ETERIČNO ULJE YLANG YLANG 5ML PRANAROM

Količina: 5 ml

Pogledaj PRANAROM proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica