HIPP MAMASANFT ULJE ZA TRUDNICE 100ML

7.31

Ulje za masažu, za osjetljivu kožu tijekom trudnoće s vrijednim sastojcima iz BIO badema. Njega i svakodnevna masaža učinkovito sprječavaju nastanak strija.

Njega protiv strija u trudnoći.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

HIPP MAMASANFT ULJE ZA TRUDNICE 100ML

  • učinkovito sprječava nastanak strija
  • podupire regeneraciju kože 
  • osigurava vlažnost kože

Posebno prilagođeno ulje za masažu s bademovim uljem i drugim dragocjenim biljnim uljima, te vrijednim ekstraktom pasjeg trna učinkovito sprječava nastanak strija. Redovite masaže dokazano potiču prokrvljenost kože kao i izmjenu tvari u koži te pomažu očuvati elastičnost kože.

Masiranje djelotvorno sprječava nastanak strija u trudnoći. 

Upravo u trudnoći masiranje i intenzivna njega kože imaju povoljan utjecaj na očuvanje elastičnosti i izgleda kože. Kako bi koža na trbuhu, bokovima i grudima podnijela trudnoću bez vidljivih posljedica, od početka se kao preventiva preporučuje redovita masaža i njega dotičnih mjesta.

99% biorazgradiva formula.

Posebno održivo razvijeno – 0 % mikroplastike, parabena i mineralnih ulja. U visokokvalitetnom dozatoru na pumpicu za jednostavnu upotrebu.

Primjena:

Svakodnevna masaža je bitna za najbolje rezultate tijekom i nakon trudnoće. Kako bi se optimalno spriječio nastanak strija, naročito ugroženu kožu na mjestima kao što su trbuh, bokovi i bedra, a najkasnije od 3. mjeseca trudnoće, bi se trebalo masirati dva do tri puta dnevno. Usto trbuh možete masirati osim rukama, također suhom trljačicom ili mekom četkom za tijelo.

HIPP MAMASANFT ULJE ZA TRUDNICE 100ML

Količina: 100 ml

Pogledaj proizvode kategorije ZDRAVLJE I NJEGA MAME.

Težina 0.5 kg
Košarica